Simptoma

Kada pošaljete e-poruku grupi za distribuciju ili više poštanskih sandučića u sistemu Microsoft Exchange Server 2019 ili Exchange Server 2016, svojstva upravljanja zapisima za razmenu poruka (MRM) su pogrešno peиatirani.

Uzrok

Do ovog problema dolazi kada se korisniku na listi primalaca dostavi prva u bazi podataka. Korisnik pravilno obeleћi stavku zbog oznake smernica prijemnog poštanskog sandučeta, a onda će se vrednost zadržati na sledećem primaocu koji se isporučuju kao sledeća svojstva na klasi " skladideisporučyeventargsimpl " se ne poništavaju:

  • Oznaka za zadržavanje politike

  • Period Zadrživanja

  • Zastavice za Zadržate

Ovaj problem se dešava kada korisnik ima pravilo poštanskog sandučeta za premeštanje stavke izvan prijemnog poštanskog sandučeta i ne bi trebalo da bude primenjeno na oznaku smernica za zadržavanje.

Reљenja

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte jednu od sledećih ispravki:

Za Exchange Server 2019, instalirajte kumulativnu ispravku% za Exchange server 2019 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2019.

Za Exchange Server 2016, instalirajte kumulativnu ispravku od 20 za Exchange server 2016 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2016.

Insinu

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opis ispravki softvera.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×