Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Uvod

Ovo ažuriranje sadrži izmene koje su potrebne za podršku na verziju 4.00 NF-e/NFC-e raspored za Brazil u Microsoft Dynamics AX 2012 R3 za maloprodaju. Ažuriranje je binarni deo kombinovane ispravku. Vidim KB 4338510 za aplikaciju deo kombinaciji ažurirati.

Pregled

Ažuriranje pokriva NF-e/NFC-e rasporeda promene koje su opisane u tehničkoj napomeni NT2016.002 - v, 1.51 i prethodne napomene.

Ažuriranje sadrži sledeće promene:

  • Grupa B. Identificação da Trejsi fiskalni Eletrônica se ažurira da biste uklonili informacije o obliku plaćanja;

  • Grupa I. Produtos e Serviços tata NF-e se ažurira tako da uključuju informacije o indikator skale i CNPJ/CPF broj proizvođača proizvoda, kao i korist kod identifikacije (NF-e samo);

  • Grupe N. Interkontinentalna normalno e ST i v. ukupan tata NF-e ažuriraju se da uključite informacije o procente i iznose uplata da Fundo de Combate U Pobreza (FCP);

  • Grupa te. Informações de Pagamento se ažurira tako da uključuju informacije o metodi plaćanja, detalji plaćanja karticom i promeni iznos;

  • Grupa ZX. Informações Suplementares da Trejsi fiskalni (bloco válido somente i versão 1,00 odlaganja QR koda) se ažurira tako da Uključi URL adresu, pomoću koje kupac može da proveri valjanost elektronskih fiskalnog dokumenta.

Tehničke napomene

Kako bi se podržala provera valjanosti XSD šeme za verziju 4.00 rasporeda NF-e/NFC-a, treba da preuzmete XSD šeme sa SEFAZ portala i sačuvajte je u fascikli Enterprise POS.

Informacije o nadopuni

Ako nailazite na pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka, ili imaju druge tehnička podrška pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, obratite se tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreirajte je novi zahtev za podršku. Da biste to učinili, posjetite sledeće Microsoft Web lokacije:

https://mbs2.microsoft.com/Support/newstart.aspx

Možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics putem telefona pomoću ove veze za zemlju određene telefonske brojeve. Da biste to učinili, posjetite jedno od sledećih Microsoft Web lokacije:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške će primeniti na bilo koji dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

Kako da nabavite ažuriranje

Dopune su dostupne za ručno preuzimanje i instalaciju:

Microsoft Dynamics AX 2012 R3

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon što primijenite hitni popravak, morate ponovo pokrenuti servis Server aplikacije objekta (AOS).

Napomena Ovo je „Brzo se objavi” članak kreirane direktno iz unutar organizacije Microsoft podrške. Informacije koje se nalaze ovde u data je kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, materijali koji može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Potražite Uslove korišćenja za druge razloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×