Nije moguće instalirati lokalno skladište konfiguracije kada onemogućavanje TLS 1.0/1.1 u Skype za poslovne Server 2015

Simptomi

Kada instalirate lokalno skladište konfiguracije pomoću Skype na Microsoft za čarobnjaka za raspoređivanje poslovnih servera 2015, instalacija ne uspijeva, a vi primiti sljedeću poruku o pogrešci:

Neophodnih Instalacija nije uspela: preduslov Instalacija nije uspela: SqlInstanceRtcLocal za više informacija, pogledajte SQL Server datoteke evidencije. Datoteke evidencije su u fascikli Files\Microsoft C:\Program naloga SQL Server\MSSQL *. RtcLocal\MSSQL\Log, gde je * predstavlja tvoj broj verzije SQL servera. Na primer, SQL Server 2012 koristi ove putanje: c:\Programske datoteke\Microsoft SQL Server\MSSQL11. RtcLocal\MSSQL\Log.

Pored toga, ID događaja 26011 mogao biti evidentiran u prikazivaču događaja. Do ovog problema dolazi kada omogućite u TLS 1.2 i onemogućite u TLS 1.0/1.1 u operativnom sistemu.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se instalacioni program instalira verziju SQL Express koji ne podržava TLS 1.2.

Zaobilaženja

Morate da omogućite TLS 1.0 i TLS 1.1 na lokalnom računaru; Deinstalirajte Microsoft SQL Server 2014 godine (64-bitni) kroz programe i funkcije na Kontrolnoj tabli, i zatim ponovo pokrenite Korak 1 - instalacija lokalnog konfiguracija skladišta i 2. korak - Podešavanje ili uklanjanje Skype za poslovne komponente servera. Nakon toga, ažuriranje SQL Server na verziju koja podržava TLS 1.2, a zatim onemogućite TLS 1.0 i TLS 1.1 ponovo nakon što je SQL Server se ažurira.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, morate izabrati opciju " Povezivanje sa Internetom da biste proverili da li postoje ispravke " da biste instalirali najnovije kumulativne ispravke prije instalacije paketa Skype za poslovne Server 2015. Ovo brine da će se koristiti SQL Express serveru koji podržava TLS 1.2.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×