Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

U Microsoft Skype za poslovni 2015 Server okruženje, kada pokušate da nadogradite bazu podataka potpornim koji koristi SQL Server uvek na Raspoloživost grupe za Skajp za poslovne Server 2015 CU8 (januar 2019 Kumulativna ispravka) ili CU8 se odnose na prednji kraj ili ivice serverima, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

Instalacija-CsDatabase: Komanda nije uspelo izvršavanje: mrežna putanja nije pronađena.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte u maju 2019 kumulativno ažuriranje 6.0.9319.548za Skajp za poslovne Server 2015, osnovne komponente.

Rešenje

Za ivice i prednji kraj servere, uverite se da udaljeni registra usluga nije onemogućena. Ako je onemogućena, omogućite, postavite to na automatski i primeni ispravke.

Potpornog dela baze podataka koja koristi SQL Server uvek na Raspoloživost grupe, izvršite sledeće korake:

  • 1. korak: Iz SQL management studio, provjerite što SQL Server je primarni za Raspoloživost grupe i imajte to na umu.

  • 2. korak: U SFB topologija graditelja, razvijte Delili komponente, desnom tipkom miša kliknite SQL Server prodavnicama, kliknite desnim tasterom miša na SQL uvek na Raspoloživost grupe koriste bazen koji želite da ažurirate, a zatim Uredi svojstva, promena na „SQL Server FQDN”: iz < slušaoca FQDN > < FQDN SQL servera > što je trenutno primarni po korak 1.

  • 3. korak: Objavljivanje u topologiju.

  • 4. korak: Pokrenite na Invoke-CsManagementStoreRepliction cmdlet da kopiramo CMS.

  • 5. korak: Proverite da li je CMS replikacije kompletan koristeći se Po-CsManagementStoreReplicationStatus cmdlet.

  • Korak 6: pokrenite instalaciju-csdatabase-ažurirati - ConfiguredDatabases - SqlServerFqdn < slušaoca FQDN >-detaljno PowerShell komandne.Napomene:

  1. Slušaoca FQDN se i dalje koristi u na cmdlet.

  2. Ako topologija se nadograđuje preko Skajpa za poslovne Server 2015 Kumulativna ispravka 7 (jul 2018 Kumulativna ispravka) Kumulativna ispravka 8 (januar 2019 Kumulativna ispravka), možete preskočiti primenjivanja promene koje su načinjene na SQL Server bazama podataka. Stoga, ti ne morate pokrenuti za Instaliranje-CsDatabase cmdlet u ovom određenom scenariju.

  • Nakon što se baza podataka ažurira, pratite korak 2 i promenite na „SQL Server FQDN”: iz < SQL Server FQDN > < sluљaocu FQDN >. Zatim objavite topologije i početi sa CMS replikacije po korak 4.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×