Nije moguće povezivanje sa Skype za poslovne Online pomoću PowerShell verzija modula 7.0.1045.0

Simptomi

Veza sa Microsoft Skype za poslovne Online ne uspijeva kada te se prijavite kao administrator u Office 365 rukovodi 21Vianet ili Office 365 Nemačke. Do ovog problema dolazi ako koristite Skype za poslovne Online PowerShell konektor verzija 7.0.1045.0.

Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

Po-CsAccessToken: TokenValue: aplikacija sa identifikatoromIdentifierID” nije pronađen u katalogu DomainName Trag ID: TraceID ID korelacije: CorrelationID Vremenska oznaka: Datum/vreme Na C:\Program Files\Common Files\Skype za poslovni Online\Modules\SkypeOnlineConnector\SkypeOnlineConnectorStartup.psm1:vrednost char:vrednost +... cessToken = po-CsAccessToken - korisničko ime $UserName - TargetUri $targetU... + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo: Nije navedeno: (:) [Se-CsAccessToken], AdalServiceException + FullyQualifiedErrorId: Microsoft.IdentityModel.Clients.ActiveDirectory.AdalServiceException,Microsoft.Rtc.Management.OnlineConnector.GetAccessToken

Uzrok

Ovaj problem se pojavljuje jer je na prethodnu verziju programa Skype za poslovne Online PowerShell spajanja modul ne podnosi potvrdu identiteta ispravno za Office 365 rukovodi 21Vianet i Office 365 Nemačke usluga lokacije.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, preuzmite i instalirajte najnoviju verziju SkypeOnlinePowershell.exe.

Odricanje odgovornosti informacije proizvođača

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×