Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ovaj članak opisuje kako da zaobičete promenu ikone fascikle u programu Windows Explorer.

Više informacija

Iako ne možete da prilagodite podrazumevanu ikonu fascikle u programu Windows Explorer, možete da kreirate prečicu do fascikle i promenite izgled ikone prečice. Da biste to uraditi:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu ka kojoj želite da kreirate prečicu, a zatim izaberite stavku Kreiraj prečicu.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na prečicu koju ste kreirali, izaberite stavku Svojstva, a zatim izaberite stavku Promeni ikonu.

  3. Kliknite na sliku ikone koju želite da koristite prečicu, kliknite na dugme U redu, a zatim na dugme U redu.

Nema dostupnih ikona

Ako kliknete na dugme Promeni ikonu i nema dostupnih ikona, koristite dugme Potraži dugme da biste pronašli Shell32.dll:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na prečicu koju ste kreirali, izaberite stavku Svojstva, a zatim izaberite stavku Promeni ikonu.

  2. Kliknite na dugme Potraži i c:\windows\system\shell32.dll u polju Ime datoteke kliknite na dugme Otvori, kliknite na ikonu koju želite da koristite, kliknite na dugme U redu, a zatim na dugme U redu.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×