Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Elster je standard poreske uprave u Nemačkoj. On pruža razne alatke koje kompanije u Nemačkoj koriste se za elektronsko finansijsko izveštavanje. Za taj Deklaracija o porezu na dodatu vrednost (PDV), ELSTER daje krajnje tačke za Otvaranje interfejsa Web usluge. Microsoft je podržao ove krajnje tačke Dynamics 365 za operacije. Međutim, ELSTER je saopštio da je 1 januar 2019, otvoreni interfejs za prenos podataka za povratak poreza na promet će zatvoriti Nemačka poreska uprava.

Počev od 1 januara, 2019, Rster bogati klijent (ERiC) interfejs mora da se koristi za prenos podataka za povraćaj poreza na promet. Za više informacije o Eriku, pogledajte aneks Ovaj dokument.

U isto vreme, ako je kompanija registrovana u Nemačkoj, korisnici mogu da podnesu deklaraciju o PDV-u preko Web interfejsa MAJČSTER ili koristi ElsterFormular.

Počev od 14 novembra, 2018 ELSTER otvoren interfejs Web usluga će podržavati prenos podataka za deklaraciju o PDV-u sa verzija 11 TransferHeader (TH) i zaglavlja korisničkih podataka (NH). Je prethodna verzije TH (verzija 8) i NH (verzija 10) više neće biti prihvaćene od ovog datuma.

Pregled

Ova hitna ispravka obezbeđuje promene u XML formatu u skladu sa Novi zahtevi za podnošenje izveštaja preko Web interfejsa ili Erika, i mogućnost čuvanja generisane XML-a.

Podnošenje deklaracije o PDV-u putem Web interfejsa ili ERiC zahteva sledeća podešavanja XML formata:

 • Prostor za <Elster> mora biti promenjen.

 • Oznaka <Vorgang> mora biti prijavljena sa vrednošću "Pošalji potvrdu identiteta" .

 • Mora biti prijavljena <Datei> blok polja.

 • Oznaka <Transferzaglavlja> mora biti prijavljena sa atributom verzije = "11" .

Za Microsoft Dynamics 365 za finansije i operacije, Update će dozvoliti korisnicima u Nemačkoj da dovrše ove zadatke:

 • Pregledajte ažurirani format koristeći postojeću karticu " Pregled " u obrascu za evidenciju elektronskog PDV -a.

 • Čuvanje deklaracije o PDV-u u XML formatu iz priloga u zapisu u obrascu za evidenciju elektronskog PDV -a.

 • Ručno ažurirajte status zapisa "Evidencija elektronske poreske deklaracije" u " poslato".

Podešavanje

Da biste pripremili Microsoft Dynamics 365 za finansije i Operacije za generisanje Nemačke deklaracije o PDV-u u novom XML formatu (kod <Transferzaglavlja> i <TransferHeader> verzije "11") moraju da se obavi sledeći koraci:

 1. Preuzimanje i uvoz ažuriranih konfiguracija GER-a: Elster (de). verzija. 3.4. XML.

 2. Preuzmite i instalirajte pakete ispravki u skladu sa preduslovi u konfiguraciji i dokumentaciji programa.

Podešavanje nove verzije formata i korišćenje za izveštavanje Počev od 14 novembra 2018 sledeći koraci treba da se obavi:

 1. Ne uklanjali prethodno podešavanje Elster (DE)   formata.

 2. Preuzmite novi format iz LCS: Elster (de). verzija. 3.4.

 3. Nova verzija Elster (DE) formata će se pojaviti na listi verzija koje se odnose na Elster (DE) u elektronskoj modulu za izveštavanje.

 4. Izaberite   verziju "3,4" za Elster (de)   i proverite da li je datum važeći od datuma. Ažurirajte efektivni datum iz formata koji ćete koristiti ako je potrebno.

Važeći od datuma "sistem" može da se odredi u vreme izvođenja koji verzija formata treba uzeti u obzir sistemski datum.

Generisanje deklaracije o PDV-u

Da biste kreirali novi izveštaj "deklaracija PDV-a", otvorite > deklaracije o porezu > Prodaja poreski > izveštaj porez na promet za period obračunavanja izaberite   odgovarajući parametre na dijalogu i kliknite na dugme "u redu".

U dijalogu izveštaja o prodaji nemačkog poreza na promet Označi polje za potvrdu Kreiraj elektronski PDV kao što si i ti Prethodno. Nije potrebno da podešavate Opis stila za parametar pregleda . Sistem će automatski definisati koji se opis stila koristi za oblikovanje i primeniti na karticu Pregledelektronskog poreza obrazac za evidenciju deklaracije . Na dugme "u redu" za nemački porez na promet dijalog "izveštaj", novi red u deklaracijama > za PDV > prodaje > obrazac za evidenciju o elektronskom proglašenju PDV -a biće Kreirali.

XML datoteka je već generisana na osnovu kriterijuma definisan u dijalogu izveštaja o prodaji nemačkog poreza i Generisano XML datoteka je priložena preko upravljanja dokumentima do linije u elektronskom tabeli "Evidencija deklaracije o porezu ". Da biste pregledali ili sačuvali ovu datoteku za dalje (van sistema), izaberite liniju u elektronskom porezu obrazac za evidenciju deklaracije i kliknite na dugme za rukovanje dokumentom u Dno obrasca:1.jpg

Obrazac za rukovanje dokumentom će biti otvoren prikazujući Generisano Datoteke. Iz ovog prozora možete otvoriti datoteku (preko aplikacije koja je povezana sa oznakom tipa datoteke. XML u vašem sistemu):2.jpg

Slanje polja je sada dostupno za ručno obeležavanje. Kada je označen novi red u tabeli " transakcije datoteka " Kreirali. Obrazac za transakcije datoteka prikazuje koji korisnik i kada kreiran i označio izveštaj kao poslat. Nakon što je označen izveštaj ne može biti Neoznačen.

Otvaranje kartice "Pregled" u okviru elektronske poreske deklaracije obrazac za evidenciju da biste pregledali prijavljene vrednosti.

Aneks

Oblast "programeri " na Elster sajtu obezbeđuje primere koji pokazuju kako programeri mogu da ostvare interakciju sa Erkom na prosleđivanje deklaracije PDV-a u XML formatu datoteke. Primeri su obezbeđeni za C++, C# i Java. Da biste pristupili ovoj oblasti Veb lokacije, morate biti registrovani kao projektant. Primer može da pomogne u kreiranju sopstvene izvršne datoteke za prosleđivanje XML datoteke pomoću Erica. Moraćete da preuzmete ERiC DLLs da biste prosledili XML datoteku u ELSTER koristeći izvršnu datoteku.

ERiC-izdanje 27 verzija najavljeno je da podrži ELSTER do aprila 2019 i može da ih preuzme putem veze.

Pogledajte više informacija o Erika izdanjima.

Informacije o hitnom popravku

Nabavljanje datoteka ispravki za Microsoft Dynamics AX

Ova ispravka je dostupna za ručno preuzimanje i Instalacija iz LCS-a.

Preduslovi

Morate imati jedan od sledećih proizvoda koji su instalirani na Primijeni ovu hitnu ispravku:

 • Microsoft Dynamics 365 za operacije

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti uslugu aplikativnog servera aplikacije (AOS) Nakon primene hitne ispravke.

Ako se ne suprotstavljajte problemu preuzimanjem, instaliranjem ovu hitnu ispravku, ili imate druga pitanja za tehničku podršku, obratite se svom partneru ili, ako je upisano u plan podrške direktno sa korporacijom Microsoft, možete da se obratite tehnička podrška za Microsoft Dinamiku i kreiranje novog zahteva za podršku.

Takođe možete da kontaktirate tehničku podršku za Microsoft Dinamika na telefonu koristeći ove veze za određene telefonske brojeve u zemlji. Da uradim na ovaj način posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

U specijalnim slučajevima, troškovi koji se obično naplaćuju za pozivi za podršku mogu biti otkazani ako stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dinamika i srodni proizvodi određuju da će se određena ispravka razrešiti vaš problem. Uobičajeni troškovi podrške odnosiće se na bilo koju dodatnu podršku pitanja i pitanja koja se ne kvalifikuju za određeno ažuriranje.

Više informacija

Napomena ovo je članak "brzo objavljivanje" kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Na informacije sadržane ovde su obezbeđene kao odgovor na nova pitanja. Kao što je rezultat brzine da bude dostupan, materijali mogu da obuhvataju tipografski greške i može biti revidiran u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte članakUslovi korišćenjaza drugih pitanja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×