Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Počevši od januara 2020. godine, sve kompanije u Norveškoj imaju obavezu da obezbede na zahtev Standardne nadzorne datoteke za standardnu nadzornu datoteku za norvešku poresku administraciju za finansijske podatke (SAF-T).

Dokumentacija o podešavanju i korišćenju Dynamics 365 Finance za SAF-T izveštavanje u Norveškom objavljena je na https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/finance/localizations/emea-nor-satndard-audit-file-for-tax.

Pregled

Trenutna hitna ispravka uvodi promene u format norveškog SAF-T izveštaja da bi generisala XML datoteku pomoću deklaracije ime-razmaka na nivo zaglavlja.

- SAF-T Format (NO).version.65.84.

Ispravka je dostupna u verzijama za mesečne ispravke počevši od od: 10.0.9

Više informacija o tome kako da preuzmete ER konfiguracije iz usluga životnog ciklusa Microsoft Dynamics (LCS) potražite u članku Preuzimanje konfiguracija elektronskog izveštavanja iz usluga životnog ciklusa.

Kada završite sa uvozom ER konfiguracija, proverite da li je opcija Podrazumevano za mapiranje modela postavljena na Da za konfiguraciju mapiranja SAF-T finansijskog modela podataka.

Više informacija

Možete da se obratite tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics telefonom pomoću ovih veza za brojeve telefona specifičnih za zemlju. Da biste to uradili, posetite neku od sledećih Microsoft veb lokacija:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U posebnim slučajevima, troškovi koji se obično upućuju za pozive podrške mogu biti otkazani ako stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti vaš problem. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na sva dodatna pitanja o podršci i probleme koji se ne kvalifikuju za određenu ispravku u pitanju.

BeleškeOvo je članak "FAST PUBLISH" koji je kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Informacije koje se ovde nalaze navedene su kao odgovor na nove probleme. Kao rezultat brzine u omogućavanju dostupnih materijala, materijali mogu da sadrže tipografske greške i mogu se korigovati u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte Uslove korišćenjaza druge stvari koje treba razmotriti.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×