Nova instalacija Windows 10 ispravke za kreativne na Mac računaru pomoću uslužnog programa Boot Camp

Rezime

Za novu instalaciju Windows 10 ispravke za kreativne na Apple Mac računaru pomoću uslužnog programa Boot Camp prvo morate da instalirate ispravku za Windows 10 povodom godišnjice pomoću ISO datoteke, a zatim je ažurirajte na Windows 10 ispravku za kreativne. 

Ako pokušate da izvršite čistu instalaciju ispravke za kreativne, dobićete grešku zaustavljanja sa kodom 0xc000000f u datoteci winload.efi.

Rešenje

Da biste izvršili čistu instalaciju operativnog sistema Windows 10 u uslužnom programu Boot Camp, preuzmite ISO za ispravku za Windows 10 povodom godišnjice:

  1. Idite na adresu https://www.microsoft.com/software-download/windows10

  2. Pregledajte informacije u okviru Pre nego što počnete, kao i za kreiranje instalacionog medijuma.

  3. U okviru Izbor izdanja odaberite ispravku za Windows 10 povodom godišnjice koja odgovara vašem izdanju.

  4. Pritisnite dugme Potvrdi.


Instalirajte Windows 10 koristeći medijum sa ISO datotekom ispravke za Windows 10 povodom godišnjice.  Više informacija možete pronaći ovde.

Kad se Windows 10 instalira, ispravka za kreativne biće vam ponuđena kao normalan deo procesa ažuriranja operativnog sistema Windows, a možete i da je ručno pokrenete tako što ćete podići sistem Windows 10, posetiti sajt sa preuzimanjima za Windows 10 i odabrati opciju „Ažuriraj odmah“.

Ako ste već pokušali da instalirate ispravku za kreativne i vidite grešku zaustavljanja sa kodom 0xc000000f, moraćete da koristite alatku Boot Camp Assistant da biste uklonili particiju sa operativnim sistemom Windows prateći korake koji su navedeni ovde.  Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×