Napomena: Aplikacija internet Explorer 11 za računare će biti poništena i biće odsutna iz podrške 15. juna 2022 (za listu onoga što je u e-pošti pogledajte najčešća pitanja). Iste IE11 aplikacije i lokacije koje danas koristite mogu se otvoriti u Microsoft Edge režimu pregledača Internet Explorer. Saznajte više ovde.

Simptomi

Ako otvorite novi prozor u programu Microsoft Internet Explorer 6 ili Internet Explorer 7, novi prozor prikazuje praznu belu stranicu. Ovaj simptom se javlja i ako HTML stranica otvori novi prozor u programu Internet Explorer. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci ako pokušate da izvršite pretragu na stranici pomoću komande Pronađi (na ovoj stranici).

Došlo je do greške u ovom dijalogu.
Greška 49: Interfejs nije registrovan


Ovaj članak vam pomaže da rešite problem.

Da biste nam rešili ovaj problem, idite na odeljak"Reši zamene". Ako biste radije sami da rešite ovaj problem, idite na odeljak "Dozvolitemi da ga rešimsami".


Popravi za mene

Da biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na vezu Reši ovaj problem. Zatim kliknite na dugme Pokreni u dijalogu Preuzimanje datoteke i pratite korake u ovom čarobnjaku.
Napomogućeno Ovaj čarobnjak može biti samo na engleskom jeziku; Međutim, automatsko rešenje funkcioniše i za druge verzije Windows.

Napomogućeno Ako niste na računaru na koji postoji problem, možete da sačuvate automatsko rešenje na fleš disku ili NA CD-u, a zatim možete da je pokrenete na računaru na koji postoji problem.

Sada idite na"Da li je ovo rešilo problem?" .

Dozvoli mi da to popravim sam

Da biste rešili ovaj problem, ponovo registrujte DLL datoteke povezane sa programom Internet Explorer. Da biste to uradio, sledite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Pokreni

 2. Otkucajte regsvr32 urlmon.dll u polju Otvori, a zatim kliknite na dugme
  U redu.

 3. Kliknite na dugme U redu kada dobijete sledeću poruku:

  DllRegisterServer u urlmon.dll je uspeo

 4. Ponovite korake od 1. do 3. za ostatak DLL datoteka tako što će zameniti komandu regsvr32 urlmon.dll u polju Otvori sledećim komandama:

  • regsvr32 actxprxy.dll

  • regsvr32 shdocvw.dll

  • regsvr32 mshtml.dll

  • regsvr32 browseui.dll

  • regsvr32 jscript.dll

  • regsvr32 vbscript.dll

  • regsvr32 oleaut32.dll

Sada idite na"Da li je ovo rešilo problem?" .

Da li je ovo rešilo problem?

Proverite da li je problem rešen. Ako je problem rešen, završili ste ovaj članak. Ako problem nije rešen, možete da se obratite podršci.

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako datoteke biblioteke dinamičkih veza (DLL) povezane sa programom Internet Explorer nisu ispravno registrovane.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×