Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Podrška za Internet Explorer je završena 15. juna 2022.

Internet Explorer 11 je trajno onemogućen putem ispravke za Microsoft Edge na određenim verzijama OS Windows 10. Ako bilo koji sajt koji posetite zahteva Internet Explorer 11, možete ga ponovo učitati u režimu Internet Explorer u pregledaču Microsoft Edge. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge za brže, bezbednije i modernije iskustvo pregledanja veba.

Prvi koraci uz Microsoft Edge

Simptome

Ako otvorite novi prozor u programu Microsoft Internet Explorer 6 ili u programu Internet Explorer 7, novi prozor prikazuje praznu belu stranicu. Ovaj simptom se javlja i ako SE HTML stranica otvori u novom prozoru u programu Internet Explorer. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci ako pokušate da izvršite pretragu na stranici pomoću komande Pronađi (na ovoj stranici):

Došlo je do greške u ovom dijalogu.
Greška 49: interfejs nije registrovan


Ovaj članak vam pomaže da rešite problem.

Da biste nam rešili ovaj problem, idite na odeljak "Rešite ga za mene". Ako biste radije da sami rešite ovaj problem, idite na odeljak "Dozvolite mi da ga rešim sam".

 

Popravi za mene

Da biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na vezu Reši ovaj problem. Zatim kliknite na dugme Pokreni u dijalogu Preuzimanje datoteka i pratite korake u ovom čarobnjaku.


 


Napomena Ovaj čarobnjak je možda samo na engleskom jeziku; međutim, automatska ispravka funkcioniše i za druge verzije programa Windows.

Napokon Ako niste na računaru na kom postoji problem, možete da sačuvate automatsko rešenje na fleš disku ili CD-u, a zatim možete da ga pokrenete na računaru na kom postoji problem.

Sada idite na odeljak "Da li je ovo rešilo problem?".

Pusti me da ga ja popravim

Da biste rešili ovaj problem, ponovo registrujte DLL datoteke koje su povezane sa programom Internet Explorer. Da biste to uradili, pratite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Pokreni

 2. Otkucajte regsvr32 urlmon.dll u polju Otvori , a zatim kliknite na dugme U
  redu.

 3. Kliknite na dugme U redu kada primite sledeću poruku:

  DllRegisterServer u urlmon.dll uspeo

 4. Ponovite korake od 1. do 3. za ostatak DLL datoteka tako što ćete zameniti komandu regsvr32 urlmon.dll u polju Otvori sledećim komandama:

  • regsvr32 actxprxy.dll

  • regsvr32 shdocvw.dll

  • regsvr32 mshtml.dll

  • regsvr32 browseui.dll

  • regsvr32 jscript.dll

  • regsvr32 vbscript.dll

  • regsvr32 oleaut32.dll

Sada idite na odeljak "Da li je ovo rešilo problem?".

Da li je ovo rešilo problem?

Proverite da li je problem rešen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim člankom. Ako problem nije rešen, možete da se obratite podršci.

Izazvati

Do ovog problema dolazi ako datoteke biblioteke dinamičkih veza (DLL) koje su povezane sa programom Internet Explorer nisu ispravno registrovane.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×