Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Javna mesta mogu da se pretražuju i prikazuju se kao rezultati koje doprinosi korisnik. Ako listu mesta učinite privatnom, ona neće biti pretraživa, ali i dalje možete da je delite. Pošto su javna mesta dostupna svima na internetu, preduzmite mere predostrožnosti kada ih sačuvate.

Pročitajte ovaj Windows pravilima ponašanja da biste se uverili da se držite u smernicama. Deca mlađa od 13 godina ne bi trebalo da prave mesta.

Koristite uobičajeni smisl i sledeći savet da biste pomogli da ostanete bezbedni:

  • Uvek razmislite o svojoj bezbednosti:nemojte da učinite informacije javnim koje ne želite da čitate. Takođe, razmotrite bezbednost porodice i prijatelja.

  • Čuvajte svoj identitet:ne uključite pravo ime, školsko ime, ime tima, mesto na kom radite ili druge informacije koje mogu da se koriste za vašu ličnu identifikaciju.

  • Čuvajte svoju kućnu adresu:ne odahnite značenijim gde živite.

  • Neka vaš lični raspored ostane privatan:ne dozvolite osobama da znaju kada možete da budete sami kod kuće.

  • Pregledajte fotografije:Uverite se da fotografije ne sadrže kućne brojeve, brojeve ploča licenci ili druge identifikacijne detalje.

  • Proverite skrivenepodatke: Uverite se da metapodaci ili svojstva fotografija ne sadrže informacije koje mogu da se koriste za vašu ličnu identifikaciju.

  • Pogledajte veze: nemojte sepovezati sa veb lokacijama ili blogovima koji sadrže informacije koje vam mogu pomoći da vas identifikujete.

  • Pomozite svima dazaštite sve ostale: Ne uključite podatke koji se identifikuju ili se povezujete sa njima i ne dozvolite drugima da uključe vaše lične informacije ili da se povežu sa njima.

Napomena: Neke funkcije i funkcionalnosti opisane ovde možda neće biti dostupne u vašoj zemlji ili regionu.

SRODNE TEME

Praćenje onoga što pronađete

Slanje povratnih informacija ili prijava nedoumice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×