Obliku paketa 1 za Microsoft BitLocker administracija i Monitoring 2.5 SP1

Ovaj članak opisuje hitni popravak paketa 1 za Microsoft BitLocker administracija i Monitoring (MBAM) 2.5 servisni paket 1 (SP1). NapomenaPreporučuje se da testirate hitnih ispravki pre nego te da ih uvede u proizvodnom okruženju. Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje prilagodbeni popravak sadrži sve hitne ispravke i svi sigurnost popravlja koje su bile uključene u prethodne paket ispravki. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koja sadrži najpotrebnije hitne ispravke.

Problemi koje rješava ovaj prilagodbeni popravak

Ovaj paket hitnih ispravki rešava sledeće probleme:

  • Nije moguće preuzeti ključ od Self servis portala (SSP) zbog je neispravan DNS rezoluciju.

Informacije o prilagodbenom popravku

VažnoAko instalirate jezički paket nakon što instalirate taj hitni popravak, morate ponovo instalirati ovaj hitni popravak. Zbog toga preporučujemo da instalirate bilo koji jezik ovaj hitni popravak instalirate pakete koje su vam potrebne pre tebe. Za više informacija, pogledajte.

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, ne postoji „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” odeljak na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak ne pojavi, pošaljite zahtev Microsoft korisničkoj službi i podršci da se prilagodbeni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji kvalifikovana za ovaj određeni hitni popravak. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” obrazac prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Microsoft BitLocker administracija i Monitoring 2.5 Service Pack 1 RTM instaliran.

Informacije o registratoru

Da biste koristili hitni popravak u paketu, nemoraš unesite izmene u registratoru.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ti možda morati ponovo pokrenuti poslužitelj nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Kako da instalirate taj hitni popravak

Ovaj prilagodbeni popravak treba da se instalira na serveru domaćin MBAM administracije i servera za nadgledanje.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli. Napomena X64 i x86 hitne ispravke na stranici zahteva hitni popravak su uključene u isti paket. Odmah preuzmite paket otkopиaљ hitne ispravke na lokalni disk i onda izaberite ovu opciju da biste primenili jedan od hitnih ispravki u vašem okruženju.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Platforma

MBAM2.5SP1-Server-KB3122998-x86.exe

2.5.1119.0

5,455,224

12/11/2015

x86

MBAM2.5SP1-Server-KB3122998-x64.exe

2.5.1119.0

5,471,216

12/11/2015

x64

Reference

Saznajte više o koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×