Obliku paketa 5 za Microsoft aplikacije virtuelizacije 4.6 RTM: Decembar 2010

Rezime

Ovaj članak opisuje u obliku paketa koji sadrži najnovije hitne ispravke za Microsoft aplikacije virtuelizacije 4.6 RTM, i to je datirano Decembar 2010. Napomena Preporučuje se da testirate hitnih ispravki pre nego te da ih uvede u proizvodnom okruženju. Ovaj paket se odnosi na sledeće probleme:

  • Virtuelizacija klijent aplikacije može uzrokovati operativni sistem prestaju da se odazivaju kada isključujete virtualni paket pod određenim okolnostima.

  • Aplikacija virtuelizacija klijent ne prestaje aplikacije kada se atribut ABORTRESULT odgovara izlazni kod o scenariju.

  • Imate računar koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista ili novije verzije operativnog sistema Windows. Kada pokrenete komandu vssadmin shadowstorage liste disk jedinica Q od Microsoft aplikacije virtuelizacije 4.6, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

    Greška: Dobavljač Kopiraj senka je imao neočekivane greške prilikom pokušaja da se obradi Navedena komanda.

Više informacija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, prosledite zahtev Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Microsoft aplikacije virtuelizacije 4.6 RTM (4.6.0.1523) instaliran. Međutim, ova hitna ispravka nije primenljiva na lokalizovanim oslobađanje aplikacije virtuelizacije 4.6 (4.6.0.20200).

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ova hitna ispravka zamenjuje sledeće hitni popravak:

prilagodbeni popravak paket 4 za Microsoft aplikacije virtuelizacije 4.6 RTM: oktobar 2010

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke instalira datoteke sa atributima navedenim u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Za sve podržane x86-bitne verzije sustava Windows Desktop klijenta

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×