Određena pravila samo za klijenta poruka nemaju efekta na e-poruke koje su sačuvane kao privremeni rad u okruženju Exchange Server 2010

Simptomi

Pretpostavimo da koristite Microsoft Office Outlook u režimu rada na mreži za pristup poštanskim sandučićima u okruženju Microsoft Exchange Server 2010. Konfigurišete jedno ili više pravila samo za klijenta poruku na e-mail poruke koje ste poslali. U ovom slučaju, određena pravila nemaju efekta na e-poruke koje su sačuvane kao radne verzije. Na primer, kreirate pravilo samo za klijenta poruka tog kopije (CC) sebe kada pošaljete e-poruku. Pritisnite kombinaciju tastera CTRL + S da biste sačuvali poruku e-pošte ili je automatski sačuvan. Pošaljete e-poruku. U ovoj situaciji, te nisu uključeni u listu "CC" poruke e-pošte u poslate stavke. Stoga, ne dobijete poruku e-pošte.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je usluga Microsoft Exchange RPC klijentski pristup je samo dodaje primaoce u tabelu primalaca. Međutim, usluga ne pustim vodu dodat primaoci sačuvanu artiklu. Zbog toga, primaoci koje dodaju pravilo samo za klijenta poruka se odbacuju.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte zbirna ispravka na sledeće:

Opis zbirna ispravka 5 za Exchange Server 2010 Service Pack 1

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite Outlook u keširanom režimu.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×