Okvir „Pretraži programe i datoteke” ne prikazuje rezultate pretrage ispravno u operativnom sistemu Windows 7 i Windows 2008 R2

Simptomi

Na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Server 2008 R2, pokušavate da tražite stavke na računaru pomoću okvira Pretraži programe i datoteke . Međutim, rezultati pretrage ne prikazuju ispravno. Prikazane su samo naslov kategorije rezultata kategorizovane pretrage, kao što su Programi, Kontrolne tablei dokumente.

Pored toga, ako kliknete na naslov prikazane kategorije, ništa se ne dešava.

Napomene

  • Da biste pretražili računalo pomoću okvira Pretraži programe i datoteke , kliknite na dugme
    StartStart button , a zatim upišite tekst u okvir Pretraži programe i datoteke .

  • Ako ponovo pokrenete računalo, problem potraje.

Rezolucija

Informacije o nadopuni

Kako nabaviti ovo ažuriranje

Podržani ispravka je dostupna od korporacije Microsoft.

Ako su ažuriranja dostupna je za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili ispravku.
Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani za ovu određenu nadopunu. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što je ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje, tvoje mora biti pokrenut Windows 7 ili Windows Server 2008 R2.

Informacije o registru

Da biste koristili ispravku u ovom paketu, nemate da unosite promene u registrator.

Ponovnim pokretanjem

Nakon primjene ove nadopune morate ponovo pokrenuti računalo.

Informacije o zamjeni ažuriranja

Ovo ažuriranje ne zamjenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Informacije o datoteci

Engleski (Sjedinjene Države) verzija ovog ažuriranja instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu, kao i sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama

Windows 7 i Windows Server 2008 R2 napomene informacije o datoteci


Važno Ispravke za Windows 7 i Windows Server 2008 R2, nalaze u istoj Robi.

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i servisiranje granu (LDR, GDR) moguće je prepoznati ispitivanjem brojeve verzija datoteke kao što je prikazano u tabeli:

  • DDR servis grane sadrže samo one ispravke koje su široko objavila da široka, kritične pitanjima. Grane servis LDR sadrže hitne popravke kao dodatak široko izdatog zakrpe.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×