Okvir za dijalog „Pronaći i zamijeniti” raste u širinu svaki put kada ga otvorite u Visual Studio 2010

Simptomi

Svaki put kada ponovo otvorite Pronalaženje i zamena dijaloškom okviru u Microsoft Visual Studio 2010 IDE, širinu dijalogu raste sa nekoliko piksela.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je Visual Studio 2010 je nepravilno izračunava veličinu okvira za Pronalaženje i zamena dijalog.

Rešenje

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ovaj prilagodbeni popravak možete preuzeti sa sledeće Microsoft Connect Web stranicu: Visual Studio i .NET Framework: KB2268081

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ovaj paket.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj paket ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku paket.

Engleski (Sjedinjene Države) verzije ovaj paket koristi paket Microsoft Windows Installer da biste instalirali paket hitnih. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Msenv.dll

10.0.30319.341

9,613,128

30-Jul-2010

01:08

x86

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, možete ručno da promenite veličinu Pronalaženje i zamena veličinu okvira dijaloga. Međutim, Pronalaženje i zamena za dijalog će nastaviti da raste širi opet svaki put da ga ponovo otvorite.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×