Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ne vidite signal prilikom testiranja mikrofona, možda ćete imati problema sa audio poboljšavanjima zvuka na uređaju (APO-e).  Da biste onemogućili audio poboljšavanja:

  1. Izaberite dodatna svojstva uređaja sa table "Svojstva uređaja". ( Pokretanje > Postavke > System >Sound > Izaberite mikrofon sa padajuće liste u okviru stavke Unos > Svojstva uređaja >Dodatna svojstva uređaja)

  2. U zavisnosti od proizvođača, postavka za onemogućavanje audio poboljšavanja će biti na kartici Poboljšanja ili na kartici Napredno.

  3. Na kartici Poboljšavanja potvrdite izbor u polju za potvrdu Onemogući sva poboljšavanja ili Onemogući sve zvučne efekte (u zavisnosti od toga koju opciju vidite), a zatim kliknite na dugme U redu.

  4. Ako tu ne vidite postavku, izaberite karticu Više opcija i pogledajte postavku Omogući poboljšavanja zvuka.  Ako je proizvođač ovu postavku postavio, poništite izbor u polju za potvrdu da biste onemogućili poboljšavanja zvuka.

  5. Ako imate više uređaja za unos zvuka, ponovite ove korake za svaki uređaj, a zatim testirajte mikrofon.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×