Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Jedna od moćnih funkcija programa OneNote jeste mogućnost ugradnje datoteka, veza, slika i video zapisa odmah pored beležaka. Nažalost, to znači da je moguće da ljudi mogu da ugrade štetne datoteke direktno na OneNote stranicu. Kada korisnik koji ne pregleda informacije otvori neku od ovih štetnih datoteka, upozoravamo ga na opasnost, međutim, on može zaobići ovo tako što će kliknuti na dugme U redu.

OneNote sada preuzima dodatni korak kako bi zaštitio korisnike. Kada se otvori potencijalno štetna datoteka, OneNote će prikazati dijalog u kom piše:

Your administrator has blocked your ability to open this file type in OneNote

Dijalog koji se prikazuje kada klijent pokuša da otvori potencijalno štetnu datoteku u programu OneNote

Napomena: Nemojte da brinete ako ste potrošač koji nema "administratora". Štetne datoteke se podrazumevano blokiraju u programu OneNote za sve klijente bez obzira na to da li imaju administratora ili ne.

Šta sada da radim?

Ako ste potpuno sigurni da je datoteka bezbedna, možete da kliknete desnim tasterom miša na datoteku i sačuvate je na lokalnom uređaju, a zatim odatle otvorite datoteku.

Napomena: Ako na licu mesta imate druge bezbednosne mere, kao što su antivirusni softver ili kontrola Smart App, moguće je da će te alatke blokirati datoteku kada pokušate da je sačuvate ili otvorite sa lokalnog uređaja.

Saznajte više

Kako malver može da zarazi računar

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×