Opis alatke Windows izveštavanja o greškama (Dw20. exe)

UVOD

Windows alatka za izveštavanje o greškama, Dw20. exe, automatski prikuplja informacije svaki put kada Office program prestane da se odaziva. Pomoću ove alatke možete direktno poslati izveštaj korporaciji Microsoft. Korporacija Microsoft koristi podatke da bi rešila probleme i poboljšala buduće verzije programa. Ovaj članak opisuje kako da uredite registrator da biste onemogućili alatku za izveštavanje o greškama aplikacija.

Više informacija

Važnim Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako nepravilno izmenite registrator. Zato se uverite da ste pažljivo sledili ove korake. Za dodatnu zaštitu, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. U tom slučaju možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Za više informacija o pravljenju rezervne kopije i vraćanju registratora u prethodno stanje kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako da napravite rezervnu kopiju registratora i vratite ga u prethodno stanje u operativnom sistemu WindowsDa biste onemogućili alatku za izveštavanje o greškama u aplikaciji, dodajte DWReportee vrednost 1 da biste mogli da pratite ključeve registratora:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DWZa više informacija o alatki za izveštavanje o greškama u Office aplikaciji kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako onemogućiti izveštavanje o greškama pomoću alatke za izveštavanje o greškama aplikacija Za dodatne informacije o ključevima registratora koji se odnose na Microsoft Office i alatki za izveštavanje o greškama aplikacija posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×