Opis bezbednosne ispravke za na informacije otkrivanja ranjivosti u Windows ugrađeni POSReady 2009 i Windows ugrađeni standardni 2009: 11. septembra 2018.

Rezime

Za ranjivost obelodanjivanje informacija postoji kada je komponenta Windows GDI nepravilno opisuje sadržaj svoje memorije.

Za ranjivost obelodanjivanje informacija postoji kada komponenta Windows Graphics nepravilno rukuje objekata u memoriji Da biste saznali više o ranjivosti koju je uzrokovao, idi sledeće uobičajene ranjivosti i mlazom (CVE).

Kako da nabavite i instalirate ispravku

1. metod: Windows Update

Ova ispravka je dostupna kroz Windows Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će preuzeti i instalirati automatski. Za više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje, pogledajte .

2. metod: Microsoft Update Catalog

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Web lokaciju Microsoft Update Catalog .

Važno

  • Ako instalirate jezički paket nakon što instalirate ovu ispravku, morate ponovo instalirati ovo ažuriranje. Zbog toga preporučujemo da instalirate bilo koji jezik paketi koje su vam potrebne pred vama instalirate ovu ispravku. Za više informacija, pogledajte .

Više informacija

Informacije o datoteciThe engleski (Sjedinjene Države), verzija ova softverska ispravka instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datoteke.Informacije o datoteci u operativnom sistemu Windows XP

Pomoć za instaliranje ispravki: Pomoć za zaštitite svoje računalo sa sustavom Windows od virusa i malvera: Lokalnu podršku prema domovini:

Informacije o datoteci

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×