Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivost udaljenog izvršavanja koda sistema Microsoft SharePoint Server. Da biste saznali više o ranjivosti, pogledajte članak Microsoft Uobičajene ranjivosti i izloženosti CVE-2022-38008.

Napomene: 

  • Ovo je izdanje 16.0.15601.20052 paketa bezbednosnih ispravki.

  • Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, morate imati instaliranu verziju SharePoint Server izdanje za pretplatu Microsoft naloga.

Poboljšanja i ispravke

Ova bezbednosna ispravka uvodi ispravku SharePoint Server izdanje za pretplatu verzije 22H2. Ova ispravka funkcije će biti uključena u sve SharePoint Server izdanje za pretplatu ubuduće. Više informacija o ovoj ispravci funkcije potražite u članku Nove i poboljšane funkcije u SharePoint Server izdanje za pretplatu verzije 22H2.

Ova bezbednosna ispravka dodaje novi zadatak tajmera "Korisnički profil u SharePoint sinhronizaciju za grupe" za aplikaciju korisničkog profila (UPA). Ona će sinhronizovati promenjenu e-poštu i ime za prikaz iz UPA sa bazom podataka sadržaja tako da informacije na lokacijama budu u skladu sa istim u usluzi Active Directory.

Napomena: Da biste omogućili novu funkciju, morate da instalirate KB 5002271 zajedno sa ovom ispravkom.

Poznati problemi u ovoj ispravki

  • Na neke metode veb usluge stranica sa veb segmentima može da utiče kada primenite bezbednosnu ispravku iz septembra 2022. Više informacija potražite u članku Metodi veb usluge stranica sa veb segmentima mogu biti blokirani nakon primene bezbednosne ispravke iz septembra 2022. za SharePoint Server (KB5017733).

  • Ova bezbednosna ispravka uvodi promenu u sistemu SharePoint Server koja će uticati na klijente koji koriste mogućnost generisanje dokumenta u Nintex toku posla. Korisnici Nintex toka posla moraju da preduzmu dodatne radnje nakon instalacije ove bezbednosne ispravke da bi se uverili da tokovi posla mogu da se objavljuju i pokreću. Dodatne informacije potražite u članku https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2206156. Za podršku za Nintex tok posla, obratite se Nintex.

Kako da preuzmete i instalirate ispravku

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati. Dodatne informacije o tome kako da automatski preuzmete bezbednosne ispravke potražite u članku Windows Update: najčešća pitanja.

2. metod: Microsoft Update katalog

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

3. metod: Microsoft Download Center

Možete da dobijete samostalni paket ispravki putem sajta Microsoft Download Center. Pratite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

Više informacija

Informacije o primeni bezbednosnih ispravki

Informacije o primeni ove ispravke potražite u članku Primene – vodič za bezbednosne ispravke.

Informacije o zameni bezbednosnih ispravki

Ova bezbednosna ispravka zamenjuje prethodno objavljenu bezbednosnu ispravku 5002110.

Informacije o hešu datoteka

Ime datoteke

SHA256 heš

wssloc-subscription-kb5002270-fullfile-x64-glb.exe

7E496530EB873146650A9E0653DE835CB2CAD9AF8D154CBD7387BB0F2297C9FC

Informacije o datoteci

Preuzmite listu datoteka koje su uključene u bezbednosnu ispravku 5002270.

Informacije o zaštiti i bezbednosti

Zaštita na mreži: Windows bezbednost podrška

Saznajte kako se štitimo od sajber pretnji: Microsoft bezbednost

Proizvode nezavisnih proizvođača o kom se govori u ovom članku proizvedu preduzeća nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne pruža nikakvu garanciju, podrazumevanu ni bilo koju drugi, u vezi sa performansama ili pouzdanošću ovih proizvoda. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×