Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Outlook 2013. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za 32-bitne i 64-bitne izdanja programa Outlook 2013. Pored toga, ova ispravka sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.

Problemi koje ova ispravka rešava

 • Kada sinhronizujete Outlook.com nalog sa programom Outlook 2013, e-poruke koje primite u Outlook.com nalogu su u duplu u programu Outlook 2013. Pored toga, kada izbrišete duplirane e-poruke u programu Outlook 2013, originalne e-poruke će biti izbrisane u Outlook.com nalogu.

 • Razmotrite sledeći slučaj:

  • Sinhronizujete Outlook.com nalog sa programom Outlook 2013.

  • Izbor vrste kodiranja koji se razlikuje od UTF-8 (kao što je japanski (EUC)) u željenim kodiranju opcije za odlazne poruke u programu Outlook 2013.

  • Stavke kao što su kontakt, zakazana obaveza ili zadatak kreirate u programu Outlook 2013.

  • Upišite neke znakove koji ne koriste UTF-8 kodiranje u stavci.

  • Sačuvali ste stavku, a zatim otvorite stavku u Outlook.com nalogu.

  U ovoj situaciji, sadržaj stavke nije ispravno prikazan.Napomena Outlook koristi Microsoft Word kao uređivač poruka za Outlook stavke. Da biste rešili ovaj problem, morate takođe primeniti ispravku 2768007 u programu Word.

 • Kada koristite Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) u programu Outlook 2013 da biste pristupili nalogu Outlook.com, e-poruke koje sadrže ne-ASCII znakove neće biti ispravno prikazane.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×