Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Outlook 2013. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za 32-bitne i 64-bitne izdanja programa Outlook 2013. Pored toga, ova ispravka sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.

Problemi koje ova ispravka rešava

 • Pretpostavimo da ste u operativnom sistemu Windows promenili postavku tačaka po inču (TPI) u visokoj TPI vrednosti, na primer 125 TPI ili 150 TPI. U ovoj situaciji, ševron slika u oknu sa fasciklama programa Outlook 2013 neočekivano prikazuje belu strukturu.

 • Kada koristite Outlook.com nalog u programu Outlook 2013 na uređaju, ne možete da sinhronizujete svoj Outlook nalog. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

  Postoji previše uređaja koji se sinhronizuju sa ovim nalogom

 • Pretpostavimo da promenite TPI postavku u operativnom sistemu Windows na visoku TPI vrednost, kao što je 125 TPI ili 150 TPI. Kada pokušate postaviti pokazivač između okana da biste promenili veličinu okana u programu Outlook 2013, pokazivač je nejasan.

 • Pretpostavimo da promenite TPI postavku u operativnom sistemu Windows na visoku TPI vrednost, na primer 125 TPI ili 150 TPI. Kada pokušate postaviti pokazivač između okana da biste promenili veličinu okana u programu Outlook 2013, pokazivač je nejasan.

 • Kada instalirate Office 2013, vrednost IDENTIFIKATORA proizvoda koja se prikazuje u okviru za dijalog je netačna.

 • Kada promenite TPI postavku u operativnom sistemu Windows na visoku TPI vrednost, kao što je 125 TPI ili 150 TPI, ikone vremenske prognoze u oknu "vremenska prognoza" i "Brzi prikaz vremenske prognoze" u programu Outlook 2013 su fazi.

 • Pretpostavimo da promenite TPI postavku u operativnom sistemu Windows na visoku TPI vrednost, na primer 125 TPI ili 150 TPI. Kada prikazujete više od jednog kalendara u modulu "Kalendar" u programu Outlook 2013, preklapanje strelica na sekundarnom kalendaru je nejasno.

 • Ova dopuna poboljšava obim modela kritike sa Danske jezičke kontrole za kontrolor gramatike u sistemu Office 2013 RTM. Na osnovu jezičke kritike sa jezičkim pravilima pomažu kontrolor gramatike da otkrije gramatičke greške i da obezbedi ispravke.

 • Španski alati za proveru se ažuriraju za Office 2013. Ova ispravka sadrži leksička poboljšanja u programu za proveru pravopisa u španskom jeziku koji uklanja preko 30 termina i dodaje preko 170 termina.

 • Pretpostavimo da ste konfigurisali Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) nalog u programu Outlook 2013. Otvorite stavku i pokušajte da se zatvorite bez uređivanja stavke. U ovoj situaciji vam je neispravno zatraženo da sačuvate promene. Pored toga, odzivnik se ponovo prikazuje nakon što kliknete na odzivnik i zatvorite Outlook.

 • Pretpostavimo da koristite EAS u programu Outlook 2013 da biste se povezali sa Outlook.com nalogom. Kada otvorite e-poruku koja sadrži znakove koji nisu ASCII, e-poruka će se neispravno prikazati.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×