Opis ispravke za kompatibilnost sa prethodnim verzijama funkcija u operativnom sistemu Windows 7 i Windows Server 2008 R2

UVOD

Postoji ispravka za kompatibilnost sa prethodnim verzijama funkcija u operativnom sistemu Windows 7 i Windows Server 2008 R2. Ova ispravka omogućava biblioteke dinamičkih veza (DLL) koja je dizajnirana za ranije verzije operativnog sistema Windows za pokretanje u operativnom sistemu Windows Vista kontekst, ako su ispunjeni sledeći uslovi:

  • DLL ne precizira se resurs RT_MANIFEST.

  • DLL poziva API koji koristi dinamičko kompatibilnosti kontekstu. Na primer, DLL poziva GetOverlappedResults API.

Funkcije za kompatibilnost sa prethodnim verzijama u operativnom sistemu Windows 7 i Windows Server 2008 R2 otkriva manifest u DLL datoteku i postavlja dinamičke kontekstu DLL datoteku na Windows 7 ili Windows Vista. Ovo omogućava Windows 7 i Windows Server 2008 R2 bismo pružili kontekst za operativni sistem Windows Vista za aplikacije koje su dizajnirane za starije verzije programa Windows.However, ako DLL se ne ispoljava ispravno, DLL može pokrenuti u operativnom sistemu Windows 7 kontekst neočekivano. Do ovog problema dolazi zato što mehanizam za kompatibilnost Windows 7 je nepravilno pretpostavlja da je DLL je kompatibilan sa operativnim sistemom Windows 7 ako DLL ne precizira resurs RT_MANIFEST. Do ovog problema dolazi posebno ako ne primećuju se sve do druge DLL datoteke u aplikaciji ili u drugim DLL datoteke primećuju se sa operativnim sistemom Windows 7 je kompatibilan GUID-ove. Na ovaj način „neispravan” DLL za pokretanje u operativnom sistemu Windows 7 kompatibilna režimu. Ovo ponašanje dovodi aplikacija koja učitava DLL prestane da se odaziva. Zbog toga, kupci ne može pokrenuti aplikaciju Windows 7 kontekstu ako aplikacija učitava najmanje jedan DLL u ta dva uslova.

Rešenje

Informacije o nadopuni

Nabavljanje ove ispravke

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×