Opis ispravke za .NET Native u Windows 8.1, Windows RT 8.1 i Windows Server 2012 R2

Ova ispravka se odnosi na Microsoft .NET Native kada se koriste zajedno sa Windows 8.1, Windows Server 2012 R2 ili Windows RT 8.1.

Simptomi

Izvješća o pogreškama koje se šalju za osnovnu .NET aplikacije mogu da ograniče istragu o uzrokuje greške. Performanse .NET Native aplikacija može biti neznatno (za nekoliko poena) manja od idealne. Do ovog problema dolazi u Windows 8.1, Windows RT 8.1 i Windows Server 2012 R2.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što neke informacije možda neće biti uključene u izvješća o pogreškama koje se šalju po Windows izveštavanje o greškama (WER) koji možete da ograničite analizu mogućnosti takvih izveštaja koji se šalju za osnovnu .NET aplikacije. .NET native aplikacija koje se pokreću na x64 i x86 sistema će da se osloni samo na jedan app lokalna runtime bez sve sistemske usluge koje može rezultirati manje od optimalne performanse .NET Native aplikacija.

Rešenje

Ovo ažuriranje sadrži neophodne usluge da biste dozvolili hvatanje izvješća o pogreškama koje sadrže relevantne osnovni cilj analize podataka. Ova ispravka takođe poboljšava performanse .NET Native aplikacija.

Windows Update

Ova ispravka je dostupna sa .

Informacije o preuzimanju

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke.

Parametri komandne linije za ovo ažuriranje

Za više informacija o raznim parametre naredbenog retka koje podržavaju ovu ispravku, pogledajte odjeljak „Opcije komandne linije” u sledećoj MSDN Web lokaciji:

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovaj softver, ako se koriste sve pogođene datoteke. Preporučuje se da zatvorite sve aplikacije koje koriste .NET Framework prije primjene ove nadopune.

Informacije o zameni ispravke

Ovo ažuriranje ne zamjenjuje bilo koji prethodno objavljenu ispravku.

Informacije o uklanjanju ažuriranja

Da biste uklonili ovo ažuriranje, koristite stavku Programi i funkcije na kontrolnoj tabli.

Verzija ovog paketa ažuriranja softvera na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za Windows RT 8.1

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×