Opis ključa registratora "RunOnceEx"

Važno: ovaj članak sadrži informacije o modificiranju sistemskog registra. Pre nego što izmenite registrator, uverite se da rezervnu kopiju i uverite se da razumete kako postupak za vraćanje registra ako dođe do problema. Za informacije o tome kako da napravite rezervnu kopiju, vratite u prethodno stanje i uredite registrator, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

opis Microsoft Windows registratora

Rezime

Ovaj članak opisuje funkcionalnost ključ registratora "RunOnceEx".

Više informacija

"RunOnceEx" ima sledeće funkcije:

  • Dok se obrađuju stavke koje se nalaze u registarskom ključu, prikazuje se status - okvir za dijalog. Stavke za obradu su grupisani u sekcije, a dijalog ističe trenutnog odeljka trenutno obrađuju. Možete onemogućiti funkciju okvir za dijalog statusa.

  • Performanse - većinu komandi koje se nalaze u ključevima registra Run i RunOnce Kreirajte odvojena procesa, a to je neefikasno. Ključ registratora "RunOnceEx" ne kreira odvojene procese. Ključ registratora "RunOnceEx" podržavaju listu zavisnost DLL datoteke koje ostaju napunjenim dok sve sekcije ili neki od odeljaka se obrađuju.

  • Obradu greške - ako izuzetak se javlja prilikom poziva funkcije u DLL, izuzetak je uhvatio i neki greška dijalog korisniku. Ovaj okvir za dijalog greške mogu da suzbijem pomoću zastavice u ključ registratora "RunOnceEx". Možete postaviti zastavice da biste omogućili evidenciju grešaka i sprovođenja ključ registratora "RunOnceEx".

  • Fizikom - ključ registratora "RunOnceEx" Sortiranje stavki i sekcije po abecednom redu prisiljavati nalog za fizikom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×