Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku Microsoft Exchange servera iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Brojevi verzija Exchange servera i datumi izdavanja

Microsoft nudi datoteke za preuzimanje samo za verzije N-2 za kumulativnu ispravku Exchange servera (CU), gde je "N" najnovija u CU. Najnoviji ČU se mogu koristiti za oporavljanje servera na kojima je pokrenut Exchange server. To obuhvata servere koji imaju instaliran prethodni u CU.

Rezime

Ovaj članak opisuje kumulativnu ispravku 1 (CU1) za Microsoft Exchange Server 2013 koji obezbeđuje najnovije ispravke za Exchange Server 2013 i sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi. Ova ispravka vam omogućava da instalirate Exchange Server 2013 u postojeći Exchange Server 2010 ili 2007 organizaciju. Belešku CU1 paket može da se koristi za izvršavanje nove instalacije ili za ažuriranje postojeće instalacije sistema Exchange Server 2013 na CU1. Za više informacija o suživotu sistema Exchange 2013 i ranijim verzijama sistema Exchange Server posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Exchange 2013 sistemski zahtevi

Reference

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×