Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

Uvod

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Lync 2013. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za Lync 2013. Ova verzija ažuriranja je 15.0.4481.1000.Napomena Da biste utvrdili verziju Lync 2013, sledite ove korake:

  1. U Lync 2013 kliknite na dugme "Opcije".

  2. U meniju "Pomoć" izaberite stavku "Osnovni podaci o programu Microsoft Lync".

Više informacija

Ova dopuna ispravlja nekoliko buba u RTM verzijama programa Lync 2013 virtuelne Desktop infrastrukture (VDI). Pored toga, nakon što primenite ovu ispravku, ne morate ponovo da unosite korisničko ime i lozinku kada uparite Lync 2013 VDI plugin pomoću Lync 2013 klijenta za stone računare ako je lokalni sistem pridružen domenu i prijavljen tako da koristi isti nalog domena kao i udaljena sesija.  U suprotnom će se pojaviti dijalog "VDI akreditiv". Možete primeniti ovu hitnu ispravku na Lync 2013 VDI klijente i Lync 2013 Desktop klijente. Ova ispravka takođe rešava probleme koji su prethodno navedeni u sledećem članku Microsoft baze znanja:

2760512 Opis ispravki Lync 2013: februar 2013

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×