Uvod

Microsoft Project 2013 servisni paket 1 (SP1) obezbeđuje najnovije ispravke za projekat 2013. Ovaj servisni paket sadrži dve vrste ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su uključene u ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sve mesečne bezbednosne dopune objavljene do januara 2014 i sve kumulativne dopune koje su objavljene do decembra 2013.

Rešenje

Utvrđivanje da li je instaliran SP1

Da biste utvrdili da li je SP1 već instaliran, možete da potražite verziju programa na listi instaliranih programa u okviru stavke " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli. Ako je SP1 instaliran, verzija će biti 15.0.4569.1506 ili veća. Pored toga, ako ste instalirali ispravku za SP1 za Windows Installer (MSI) proizvod, SP1 će biti naveden u instaliranim ispravkama u istoj stavci kontrolne table.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ove ispravke.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada primenite ovu ispravku, morate ponovo pokrenuti računar.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ove ispravke.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada primenite ovu ispravku, morate ponovo pokrenuti računar.

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

1. metod: Microsoft Update (preporučuje se)

Da biste preuzeli servisni paket sa lokacije Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Možete da se opredelite za računar sa uslugom Microsoft Update, a zatim da registrujete tu uslugu sa automatskim ispravkama da biste primili ispravku za SP1. Microsoft Update će otkriti proizvode koje ste instalirali, a zatim primeniti sve ispravke na proizvode. Belešku U usluzi Microsoft Update, ovaj servisni paket je uključen u KB .

2. metod: preuzmite SP1 paketa sa lokacije Microsoft Download Center

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:napomena ako imate 32-bitnu verziju programa Project 2013 instaliranu na 64-bitnoj verziji operativnog sistema Windows, trebalo bi da instalirate projekat 2013 SP1 32-bitnom paketu.

  • Download

  • Download

Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o dovršeniji spisak svih IZDATIH servisnog paketa za stone računare kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

lista svih servisnih paketa 1 (SP1) paketa za Microsoft Office 2013 i srodne radne površine

Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja

Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket.

  • Download

Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku.

Tehničke informacije

Za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Tehnički detalji o servisnom paketu 1 (SP1) za Microsoft Office 2013 i srodnim Desktop proizvodima

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×