Uvod

Microsoft SharePoint Server 2013 servisni paket 1 (SP1) obezbeđuje najnovije ispravke za SharePoint Server 2013. Ovaj servisni paket sadrži dve vrste ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su uključene u ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sve mesečne bezbednosne dopune objavljene do januara 2014 i sve kumulativne dopune koje su objavljene do decembra 2013.

Belešku Ne morate da instalirate 12. marta 2013 javna ispravka (KB ) pre nego što instalirate SP1. Osim toga, ovaj servisni paket popravlja i sledeći problem: polje za pretragu nedostaje nakon instaliranja javne ispravke kao što je MS13-100 (KB ). Možda ćete dobiti poruku o grešci "Oprosti što je krenulo naopako" kada pokušate da pristupite centru za pretraživanje.

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 3420846 (Office15)

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

  • Download

Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletnih listi svih izdatih servisnog paketa za SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

lista svih servisnih paketa 1 (SP1) paketa za Microsoft SharePoint Server 2013 i srodne proizvode servera

Uvid u poboljšanje sistema SharePoint Server 2013 SP1

Ovo su ključne oblasti za poboljšanje koje nudi ovaj SP1:

  • Obezbeđuje kompatibilnost sa sistemom Windows Server 2012 R2. Belešku Zahteva novu instalaciju kompletnog proizvoda sa medija.

  • Poboljšava kompatibilnost sa programom Internet Explorer 11.

  • Obezbeđuje mogućnost povezivanja SharePoint korisnika u usluzi OneDrive za poslovne objekte (nekadašnji SkyDrive pro) u oblaku za njihovo skladište na ličnom mestu.

  • Obezbeđuje podršku za OData JavaScript (JSON) svetlo za korišćenje manje glagodnih JSON komunikacija sa SharePoint servera na aplikacije. SharePoint sada podržava JSON Light u OData V3 requests. To omogućava programerima da izaberu koji nivo metapodataka žele u odgovoru.

  • Nova postavka omogućava administratorima lokacije da isključe glavni "SharePoint društveni feed" dok je dodavanje veze na Yammer (podrazumevano isključena).

Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja

Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket.

  • Download

Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku.

Tehničke informacije

Za više informacija o ovom servisnom paketu kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Tehnički detalji o servisnom paketu 1 (SP1) za Microsoft SharePoint Server 2013 i srodni proizvodi servera

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×