Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

ĐENJEM

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Office 2013. Ova ispravka pruža najnovije ispravke za 32-bitnu i 64-bitnu izdanije Office 2013 i Office Home and studentski 2013 RT. Pored toga, ova ispravka sadrži efikasnost i poboljšanja performansi.

Problemi sa ovim ispravkama

 • Ne možete da pritisnete kombinaciju tastera CTRL + TAB da biste se prebacili na kartice razgovora u fascikli Lync 2013.

 • Kada koristite funkciju "Prepoznavanje govora" da biste kontrolisali dugme "pomeranje" na traci za pomeranje ili dugmad za povećanje i umanjenje na traci u sistemu Office 2013 Applications, dugmad se konstantno pritisla i zamrzava softver za prepoznavanje govora.

 • Pretpostavimo da ste konfigurisali Prilagođeni filter za zaglavlje kolone u prikazu lista sa podacima na Veb lokaciji Microsoft SharePoint Server 2013. Zatim se prebacite na standardni prikaz, a zatim nazad na prikaz lista sa podacima. Kada podešavate Prilagođeni filter, padajuća polja nedostaju u prilagođenom filteru.

 • Pretpostavimo da zumirate tekst u oblasti unosa trenutne poruke u programu Lync 2013 na vrednost veću od ili manje od 100 procenta. Kada otkucate neki tekst u oblasti trenutne poruke, postavka zumiranja se ne odnosi na otkucani tekst.

 • Pretpostavimo da je antivirusni softver pokrenut na računaru. Kada otvorite dokument u zaštićenom prikazu u Office 2013 aplikaciji, aplikacija Office 2013 prestaje da se odaziva.

 • Kada delite sadržaj u programu Lync 2013, postoji stalna bela traka na dnu ekrana. Na primer, do ovog problema može doći kada delite PowerPoint prezentaciju i pokrenete Q& sesiju.

 • Pretpostavimo da ste na jeziku konfigurisali jezik za prikaz operativnog sistema Windows. Kada podešavate jezik za prikaz tako da se podudara sa sistemom Microsoft Windows u dijalogu željene postavke jezika za Microsoft Office 2013 , jezik za prikaz Office 2013 je netačan.

 • Kada promenite postavku tačaka po inču (DPI) u operativnom sistemu Windows na visoku vrednost kao što je 125 ili 150, neke ikone u Office 2013 aplikacije se pogrešno prikazuju.

 • Kada postavite TPI postavku u operativnom sistemu Windows na vrednost veću od 150, traka i traka statusa se pogrešno prikazuju. 

 • Kada promenite TPI postavku u operativnom sistemu Windows tako da bude visoka vrednost kao što je 200, privremena dugmeta kao što su Opcije automatskog ispravljanja i Opcije lepljenja neispravno su pozicionirane i imaju previše prostora.

 • Kada postavite TPI postavku u operativnom sistemu Windows na 200, neke ikone trake u Office 2013 aplikacijama izgledaju mutno.

 • Pretpostavimo da ste lokaciju odredili za Hrvatsku na računaru. Kada pokrenete Microsoft Word 2013, Microsoft Excel 2013 ili Microsoft PowerPoint 2013, ne pojavljuje se dijalog podrazumevani tipovi datoteka .

 • Kada koristite aplikaciju nezavisnog proizvođača koja koristi MAPI, aplikacija može da padne.

Reљenja

Detalji ažuriranja

Ova ispravka ne zamenjuje nijednu prethodno objavjenu ispravku.

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Napomena ova ispravka primenjuje se na verzije sistema Office 2013 koje su instalirane pomoću programa Microsoft Windows Installer (MSI). Ova ispravka se ne primenjuje na verzije sistema Office 2013 koje su instalirane pomoću stavke "Klikni i beži".

Da biste identifikovali kako je Office 2013 instaliran, slijedite ove korake:

 1. Pokrenite Office 2013 aplikaciju kao što je Microsoft Word 2013.

 2. U meniju Datoteka izaberite stavku nalog.

 3. Ako je Office 2013 instaliran pomoću stavke "Klikni i beži", prikazuje se stavka Opcije ažuriranja . Ako je Office 2013 instaliran pomoću programa MSI, stavka Opcije ažuriranja se ne prikazuje.

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Kućni korisnici

Saznajte više o tome kako da automatski


dobijete bezbednosne ispravke Odmah preuzmite ispravke za kućni ili laptop za Microsoft Update Veb lokaciju


IT profesionalci

Microsoft Security bilten MS13-104

Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite Microsoft datoteke za podršku Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se skladišti na serverima koji poboljšavaju bezbednost koji sprečavaju neovlašćene promene datoteke.

Ponovno pokretanje informacija

Ova ispravka može zahtevati ponovno pokretanje. Ako je ponovno pokretanje potrebno, bićete upitani da to uradite.

Više informacija o tome zašto je moguće ponovno pokretanje zahteva pogledajte:

887012 zašto vam se može zatražiti da ponovo pokrenete računar kada instalirate bezbednosnu ispravku na računaru zasnovanom na operativnom sistemu WindowsDa biste uklonili ovu bezbednosnu ispravku, koristite stavku Dodaj ili ukloni programe ili koristite stavku stavke Programi i funkcije na kontrolnoj tabli.TechCenter sistema Office System sadrži najnovija administrativna resursa i resursi za primenu strategije za sve verzije sistema Office. Više informacija o programu TechCenter sistema Office System potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:

IT podrška i resursi za Microsoft Office

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×