Opis Officea 2010 Alati za jezičku proveru Kit SP2

Uvod

Microsoft Office 2010 Proofing Tools komplet Service Pack 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za Office 2010 komplet alatki za proveru. Ovaj servisni paket sadrži dve glavne kategorije ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su napravljene specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

1. metod: Microsoft Update (preporučuje se) Da biste preuzeli servisni paket sa lokacije Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Preporučujemo da se prijavite na lokaciju Microsoft Update da biste ažurirali proizvode. Microsoft Update može da otkrije proizvode koje ste instalirali i da zatim primene sve ispravke na proizvode. Belešku U usluzi Microsoft Update, ovaj servisni paket je uključen u Microsoft Office 2010 servisni paket 2 (KB2687455). 2. metod: preuzmite paket SP2 sa lokacije Microsoft Download Center sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket za Microsoft Office 2010 Proofing Tools Pack 2 32-bitni paket odmah. Preuzmite paket Microsoft Office 2010 za jezičku proveru, paket nadopuna Service Pack 2 64-bitno. Download Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH servisnog paketa za stone računare kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

spisak svih Office 2010 SP2 paketaLista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku. Poznati problemi i promene ponašanja U sljedećem članku iz Microsoftove baze znanja (KB) opisane su poznate probleme ili promene ponašanja koje se javljaju prilikom instalacije ovog servisnog paketa:

poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2Tehničke informacije za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Tehnički detalji o izdanjima servisnog paketa Office 2010 SP2

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×