Uvod

Microsoft Office 2010 filter za Service Pack 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za Office 2010 filter. Ovaj servisni paket sadrži dve glavne kategorije ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su napravljene specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

1. metod: Microsoft Update (preporučuje se) Da biste preuzeli servisni paket sa lokacije Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Microsoft UpdatePreporučujemo da se prijavite na lokaciju Microsoft Update da biste ažurirali proizvode. Microsoft Update može da otkrije proizvode koje ste instalirali i da zatim primene sve ispravke na proizvode. 2. metod: preuzmite paket SP2 sa lokacije Microsoft Download Center sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket nadopuna za Microsoft Office 2010 filter Pack 2 64-bitni sada. Odmah preuzmite paket nadopuna Service Pack 2 32 za Microsoft Office 2010. Download Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih izdatih servisnog paketa za stone računare kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687521 spisak svih Office 2010 SP2 paketa Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku. Poznati problemi i promene ponašanja U sljedećem članku iz Microsoftove baze znanja (KB) opisuje se poznati problem ili promene ponašanja do kojih dolazi nakon instalacije ovog servisnog paketa:

2687520 poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2Takođe je potrebno da imate belešku da stroge otvorene XML unakrsne tabele nisu podržane za obradu od strane ovih Ifiltera koji su uključeni u ovaj paket filtera. Tehničke informacije za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687523 Tehnički detalji o izdanjima servisnog paketa Office 2010 SP2

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×