Uvod

Microsoft Office 2010 jezički paket Service Pack 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za Office 2010 jezički paket. Pored toga, servisni paket uključuje dve vrste ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su kreirane specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

1. metod: Microsoft Update (preporučuje se) Ovaj servisni paket je dostupan na lokaciji Microsoft Update. Prijavljivanje u Microsoft Update je preporučeni način za ažuriranje proizvoda na SP2. Microsoft Update će otkriti proizvode koje ste instalirali, a zatim primeniti sve ispravke na proizvode. 2. metod: preuzmite paket SP2 sa lokacije Microsoft Download Center sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket Microsoft Office 2010 jezički paket za 2 64-bitnu verziju sada. Preuzmite paket Microsoft Office 2010 jezički paket sa servisnim paketom 2 32-bitni odmah. Download Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste otišli na članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH servisnog paketa za stone računare kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687521 spisak svih Office 2010 SP2 paketaLista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku. Poznati problemi i promene ponašanja U sljedećem članku iz Microsoftove baze znanja (KB) opisuje se poznati problem ili promene ponašanja do kojih dolazi nakon instalacije ovog servisnog paketa:

2687520 poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2Tehničke informacije za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687523 Tehnički detalji o izdanjima servisnog paketa Office 2010 SP2

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×