UVOD

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Office 2013. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za Office 2013 i Office Home i student 2013 RT. Pored toga, ova ispravka sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.

Problem koji ispravka rešava

Kada sačuvate PowerPoint 2013 prezentaciju u usluzi OneDrive, statusna traka neispravno prikazuje "otpremanje u SkyDrive". Očekivana radnja je u tome što statusna traka prikazuje "otpremanje u OneDrive".

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 3256868 (Office15)

Rešenje

Detalji o instalaciji

Nabavljanje i instalacija ispravke

Napomena Ova ispravka se odnosi samo na Office 2013 MSI instalacije. Ova ispravka se ne primenjuje na instalacije klika mišem. Da biste identifikovali verziju instalacije sistema Office 2013, slijedite ove korake:

  1. Pokrenite Office 2013 aplikaciju, kao što je Microsoft Word 2013.

  2. U meniju " datoteka " izaberite stavku " nalog".

  3. Ako je Office 2013 instaliran pomoću funkcije "Klikni na pokretanje", prikazuje se stavka "Opcije ažuriranja". Za MSI instalaciju stavka "Opcije ažuriranja" nije prikazana.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog . Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije za administratore o. MSP datotekama

Ova ispravka se sastoji od datoteke Microsoft Windows Installer za instalaciju (. MSP datoteka). Ova. MSP datoteka je upakovana u izvršnu datoteku koja se samostalno izdvaja. Sledeća. MSP datoteka se distribuira u ovoj ispravci:

Outlfltr.msp

TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office. Za više informacija o TechCenter za Office System posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Ova ispravka sadrži datoteku koja je navedena u sledećoj tabeli: 32-bitni

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Msores.dll

15.0.4481.1000

61.012.080

22-Feb-13

9:59

64-bit

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Msores.dll

15.0.4481.1000

61.012.064

25-Feb-13

12:30

Msores.dll.x86

15.0.4481.1000

61.012.080

22-Feb-13

10:05

Windows 8

  1. Brzo prevucite sa desne ivice ekrana, a zatim dodirnite Pretraži. Ako koristite miš, postavite pokazivač u donji desni ugao ekrana, a zatim kliknite na dugme " Pretraži".

  2. Otkucajte Windows Update, dodirnite ili izaberite stavku Postavke, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Prikaz instaliranih ispravki u rezultatima pretrage.

  3. Na listi ispravki pronađite, a zatim dodirnite ili kliknite na dugme Ažuriraj 2768333, a zatim dodirnite dugme Deinstalirajili kliknite na njega.

Windows 7

  1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Pokreni.

  2. Otkucajte Appwiz. CPL, a zatim kliknite na dugme u redu.

  3. Kliknite na dugme Prikaži instalirane ispravke.

  4. Na listi ispravki pronađite, a zatim kliknite na dugme Ažuriraj 2768333, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Kada ažurirate administrativnu tačku instalacije, a zatim ponovo pokrenete i ponovo instalirate Outlook 2013 na klijentskim računarima, pokrenite komandu komandne linije koja sadrži svojstvo " ponovna instalacija = [ lista funkcija ] ". Ovo svojstvo vam omogućava da ponovo instalirate određene komponente programa Outlook 2013 sa administratorske slike. Za ovu ispravku, vrednost svojstva " ponovo instaliraj = [ lista funkcija ] " je sledeća:

OUTLOOKFiles Ili koristite ponovo instaliraj = sva svojstva da biste ponovo instalirali sve Office komponente na klijentskom računalu. Za informacije o tome kako da distribuirate dopune proizvoda za Office 2013 posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Za više informacija o smernicama za filtriranje Neželjena e-poruka za Outlook i za Microsoft Exchange Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Opis smernica za način na koji se e-pošta filtrira pomoću filtera neželjene e-pošte u programu Outlook ili Exchange Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×