Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koje su ispravljene u obliku paketa Microsoft Office 2010 koji je datiran February 12, 2013.

UVOD

Pitanja koja rešava ovaj paket

  • Pretpostavimo da primite e-poruku kada pokrenete tok posla odobravanja SharePoint 2010 u SharePoint Server 2010 ili SharePoint Server 2013. Tok posla sadrži radnju zadatka. Kada pokušate da otvorite zadatak u programu Outlook 2010, da ne mogu direktno da odobravate zadatak i dijalog "napredak" nije moguće pristupiti URL i stalno treperi.

    Napomena Ako prijavite na lokaciju i izaberite opciju mi potpisali su u programu Internet Explorer, pre nego što otvorite zadatak u programu Outlook, zadatak se pravilno otvorilo.

    Informacije o Microsoft interne podrške

    BUBO #: 885171 (Office14)

  • ne možete otvoriti Office dokumenata u prikazu zaštićene ako smernice za AppLocker ograničava upotrebu Office 2010

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo probleme koji su opisani u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa probleme opisane u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj paket hitnih ispravki, morate imati Office 2010 ili Office 2010 Service Pack 1 (SP1) instaliran. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

spisak svih paketa Office 2010 SP1

Ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o registru

Da biste koristili hitni popravak u paketu, nemate da unosite promene u registrator.

Informacije o datoteci

Ovaj hitni popravak možda ne sadrži sve datoteke koje morate imati da se u potpunosti ažurirali proizvod na najnoviju verziju. Ovaj prilagodbeni popravak sadrži samo datoteke koje morate imati da biste rešili problem koji su navedeni u ovom članku.

Globalna verzija ovog paketa hitnih ispravki za instalirajte paket hitnih koristi Microsoft Windows Installer paket. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×