Opis paketa za SharePoint Foundation 2010 Kumulativna ispravka (server SharePoint Foundation-package): 10. jula 2013.

Rezime

Kumulativna ispravka paketa za Microsoft SharePoint Foundation 2010 sadrže hitnih ispravki za SharePoint Foundation 2010 pitanjima koja su fiksno od izdavanja programa SharePoint Foundation 2010. Napomena Ovo je izgraditi 14.0.7102.5004 paketa Kumulativna ispravka. Preporučuje se da testirate hitnih ispravki pre nego te da ih uvede u proizvodnom okruženju. Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SharePoint Foundation 2010 ažuriranje paketa izdanja. Važne napomene o paketu Kumulativna ispravka

  • Hitne ispravke za Microsoft Office 2010 sada govore više jezika. Ovaj paket Kumulativna Ispravka sadrži ispravke za sve jezike.

  • Ova Kumulativna ispravka paket uključuje sve pakete komponenti servera. Pored toga, ovaj paket Kumulativna ispravka ažurira samo one komponente koji su instalirani na sistemu.

Rešenje

Problemi koje rešava ova Kumulativna ispravka paket

  • Kada kreirate izdvojene veze web segmenata u farmu Microsoft SharePoint Server 2010, kontekst prikazuje se lista u okvir za tekst u web segmentu nepravilno. Preciznije, deo liste pokrile blokator stranice kontrole.

    Informacije o Microsoft interne podrške

    BUBO #: 891988 (Office14)

Ovaj paket Kumulativna ispravka takođe rešava probleme koji su opisani u sledeći članak u Microsoft bazi znanja (KB):

  • opis paketa hitnih ispravki SharePoint Foundation 2010 (Wss-x-none.msp): 10. jula 2013.

Kako nabaviti paket Kumulativna ispravka za SharePoint Foundation 2010

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo probleme koji su opisani u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa probleme opisane u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, ne postoji „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” odeljak na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” obrazac prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

SharePoint Foundation 2010 hitnih ispravki koje su uključene u paket za SharePoint Foundation 2010 Kumulativna ispravka

Ova Kumulativna ispravka paket sadrži sve datoteke .msp objavljene kao hitnih ispravki ili kao javna ažuriranja koja je meta SharePoint Foundation 2010.

Preduslovi

Da instalirate taj hitni popravak, morate imati SharePoint Foundation 2010 sa servisnim paketom 1 instaliran.

Kumulativna ispravka paket informacija

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o registratoru

Nemate unesite izmene u registratoru.

Informacije o datoteci

Ovaj hitni popravak možda ne sadrži sve datoteke koje morate imati da se u potpunosti ažurirali proizvod na najnoviju verziju. Ovaj prilagodbeni popravak sadrži samo datoteke koje morate imati da biste ispravili probleme koji su navedeni u ovom članku.Da globalna verzija ove kumulativne ispravke koristi Microsoft Windows Installer paket za instaliranje Kumulativna ispravka. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×