Opis pretraživača Server 2010 SP2

Uvod

Microsoft Search Server 2010 servisni paket 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za server za pretraživanje 2010. Ovaj servisni paket sadrži dve glavne kategorije ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su napravljene specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download Odmah preuzmite paket Microsoft Search Server 2010 servisni paket 2. Belešku U usluzi Microsoft Update, ovaj servisni paket je uključen u Microsoft SharePoint Server 2010 servisni paket 2 (KB2687453). Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH SP2 serverskih paketa, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687522 lista svih SharePoint 2010 i Office Server 2010 SP2 paketaLista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja Radna sveska je dostupna koja navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je na engleskom jeziku. Ona nije prevedena na bilo koji drugi jezik. Poznati problemi i promene ponašanja

2687520 poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SharePoint SP2Tehničke informacije za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687524 Tehnički detalji o izdanjima SharePoint 2010 i Office Server 2010 SP2

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×