Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Microsoft Access 2010 Runtime Service Pack 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za Microsoft Access 2010 Runtime. Ovaj servisni paket sadrži dve glavne kategorije ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su napravljene specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

1. metod: Microsoft Update (preporučuje se) Ovaj servisni paket je dostupan na lokaciji Microsoft Update. Prijavljivanje u Microsoft Update je preporučeni način za ažuriranje proizvoda na SP2. Microsoft Update će otkriti proizvode koje ste instalirali, a zatim primeniti sve ispravke na te proizvode. Belešku U usluzi Microsoft Update, ovaj servisni paket je uključen u Microsoft Office 2010 servisni paket 2 (KB2687455). 2. metod: preuzmite paket SP2 sa lokacije Microsoft Download Center sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket Microsoft Access 2010 Runtime Service Pack 2 64-bitno izdanje. Preuzmite odmah paket Microsoft Access 2010 za izvršavanje servisnog paketa 2 32-bitni. Download Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH servisnog paketa za stone računare kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687521 spisak svih Office 2010 SP2 paketa

Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja

Radna sveska je dostupna koja navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je na engleskom jeziku. Ona nije prevedena na bilo koji drugi jezik.

Poznati problemi i promene ponašanja

2687520 poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2

Tehničke informacije

Za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687523 Tehnički detalji o izdanjima servisnog paketa Office 2010 SP2

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×