Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Microsoft Visio 2010 servisni paket 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za visio 2010. Ovaj servisni paket sadrži dve glavne kategorije ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su napravljene specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

1. metod: Microsoft Update (preporučuje se) Da biste preuzeli servisni paket sa lokacije Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Preporučujemo da se prijavite na lokaciju Microsoft Update da biste ažurirali proizvode. Microsoft Update može da otkrije proizvode koje ste instalirali i da zatim primene sve ispravke na proizvode. Belešku U usluzi Microsoft Update, ovaj servisni paket je uključen u Microsoft Office 2010 servisni paket 2 (KB2687455). 2. metod: preuzmite paket SP2 sa lokacije Microsoft Download Center sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite Microsoft Visio 2010 servisni paket 2 32-bitni paket. Odmah preuzmite Microsoft Visio 2010 servisni paket 2 64-bitni paket. Download Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH servisnog paketa za stone računare kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

spisak svih Office 2010 SP2 paketa

Prikaz poboljšanja u programu Visio 2010 SP2

Ovaj servisni paket uključuje sledeće poboljšanje za visio 2010:

  • Datoteke. vsdx i. vsdm možete konvertovati u. VSD datoteke. Zbog toga možete da prikažete i uredite. VSD datoteke u programu Visio 2010.

Belešku Od vas se traži da preuzmete paket "visio Compatibility Pack" kada otvorite visio 2013. vsdx ili. vsdm datoteka. Visio Compatibility Pack sadrži Konvertor formata datoteke.Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku. Poznati problemi i promene ponašanja

poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2Tehničke informacije za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Tehnički detalji o izdanjima servisnog paketa Office 2010 SP2

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×