Opis programa Visio Viewer 2013 ispravka 2817301: april 8, 2014

Uvod

Ovaj članak opisuje ispravku 2817301 za Microsoft Visio Viwer 2013 koja je objavljena 2014 8. Ovde su uključene i veze za preuzimanje za ovu ispravku. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za visio Viwer 2013. Takođe uključuje i poboljšanje stabilnosti i performansi.

Preuzmite i instalirajte ispravku

Možete da koristite da biste preuzeli i instalirali ispravku (preporučeno). Ova ispravka je dostupna i za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

 • Download

 • Download

Belešku Ova ispravka se odnosi na izdanje Office-a za Microsoft Installer (. msi) na verziju 2013. Ova dopuna se ne primenjuje na Office 2013 za izdanje "Klikni na pokretanje" kao što je Microsoft Office 365 Home Premium.

Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate ovu dopunu, ne morate ponovo pokretati računar.

 1. Pokrenite Office 2013 aplikaciju kao što je Microsoft Word 2013.

 2. U meniju " datoteka " izaberite stavku " nalog".

 3. Za Office 2013 za izdanje "Klikni na pokretanje", prikazuje se stavka " Opcije ažuriranja ". Za Office 2013 Edition, stavka " Opcije ažuriranja " se ne prikazuje.

Više informacija

TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office. Za više informacija o TechCenter za Office System posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Ova ispravka sadrži datoteke koje su navedene u sledećim tabelama. 32-bitni Vviewer-x-none. MSP informacije o datoteci

Windows 8

 1. Brzo prevucite sa desne ivice ekrana, a zatim dodirnite Pretraži. Ako koristite miš, postavite pokazivač u donji desni ugao ekrana, a zatim kliknite na dugme " Pretraži".

 2. Otkucajte Windows Update, dodirnite ili izaberite stavku Postavke, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Prikaz instaliranih ispravki u rezultatima pretrage.

 3. Na listi ispravki pronađite, a zatim dodirnite ili kliknite na dugme Ažuriraj 2817301, a zatim dodirnite dugme Deinstalirajili kliknite na njega.

Windows 7

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Pokreni.

 2. Otkucajte appwiz. CPL, a zatim kliknite na dugme u redu.

 3. Izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke.

 4. Na listi ispravki pronađite, a zatim kliknite na dugme Ažuriraj 2817301, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×