Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za server Microsoft Office Web Apps. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za server Office Web Apps. Pored toga, ova ispravka sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.

Poznati problem

Ova ispravka je objavljena kao kritična ispravka za Microsoft Windows Update 2013, 12. Ako je funkcija automatskog ažuriranja omogućena na računaru, ova ispravka je automatski instalirana. Ako je ova ispravka instalirana, nailazite na problem kada se server Office Web Apps otkazuje. Do ovog problema dolazi kada je omogućena funkcija automatskog ažuriranja na serveru Office Web Apps servera. Postavka za ažuriranje Microsoft Windowsa za funkciju automatskog ažuriranja je promenjena 2013 22. Ne preporučujemo da omogućite funkciju automatskog ažuriranja za server Office Web Apps. Promena u postavci Windows Update omogućava administratorima da primene ispravku tako što će koristiti korake opisane u sledećem Microsoft TechNet članku:Primeni softverske ispravke na Office Online server

Problem koji ispravka rešava

Pretpostavimo da je više korisnika sistema Microsoft Office 2010 autorizovali datoteku koja je uskladištena na serveru Office Web Apps. Kada je jedan korisnik istekao, drugi korisnici ne mogu da uklone korisnika koji je istekao iz tabele uređivača u uskladištenoj datoteci.

Rešenje

Detalji o instalaciji

Nabavljanje i instalacija ispravke

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog . Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Ova ispravka sadrži datoteku koja je navedena u sledećoj tabeli:

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Wacserver-x-none.msp

Not Applicable

632.856.576

26-Feb-13

21:55

TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office. Za više informacija o TechCenter za Office System posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

IT podrška i resursi za Microsoft Office

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×