Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft SharePoint Designer 2013. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za 32-bitne i 64-bitne izdanja programa SharePoint Designer 2013.

Problem koji ispravka rešava

Pretpostavimo da instalirate SharePoint Designer 2013 na računalu na kojem je instaliran Microsoft Visio 2010. Kada otvorite galeriju toka posla ili kreirate SharePoint Server 2013 tok posla, dobićete više puta sledeću poruku o grešci:

Microsoft SharePoint Designer ne može da pokrene Microsoft Visio. Došlo je do greške i ova funkcija više ne funkcioniše ispravno. Želite li sada da popravite ovu funkciju? Dane

Pored toga, kada izaberete opciju " da" ili " ne", pokrenuće se proces popravke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×