Opis SharePoint Server 2010 Update 2553341: april 8, 2014

Uvod

Ovaj članak opisuje ispravku 2553341 za Microsoft SharePoint Server 2010 koji je objavljen 2014 8. Ovde su uključene i veze za preuzimanje za ovu ispravku. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za SharePoint Server 2010. Takođe uključuje i poboljšanje stabilnosti i performansi.

Instaliranje preduslova

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati SharePoint Server 2010 sa i Microsoft sql Server 2008 R2 SP2 sa ili novijom VERZIJOM, ili Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 (SP1) sa ili novijom verzijom. Napomena Ispravke za SQL Server moraju da se primenjuju na sve izložene Web servere pored servera SQL Server Reporting Services (SSRS) u farmi. Ovo je jedini način da se programski dodatak SQL Server 2008 R2 Reporting Services za Microsoft SharePoint Technologies 2010 može ažurirati.

Preuzmite i instalirajte ispravku

Možete da koristite da biste preuzeli i instalirali ispravku (preporučeno). Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate ovu dopunu, ne morate ponovo pokretati računar.

Problem koji ispravka rešava

 • Razmotrite sledeći slučaj:

  • Kreirate izveštaj SQL Server Reporting Services (SSRS) koji može da prihvati parametar.

  • Izveštaj usluga izveštavanja koji se povezuje sa izveštajem koji ste kreirali u prethodnom koraku možete kreirati pomoću dizajnera kontrolne table.

  • Filter kontrolne table koji ima veliki broj članova možete kreirati pomoću dizajnera kontrolne table.

  • Kreirate kontrolnu tablu i uključujete filter i izveštaj koji ste kreirali u prethodnim koracima.

  • Filter povezujete sa izveštajem.

  U ovom scenariju, kada pokrenete kontrolnu tablu i izaberete veliki broj članova iz filtera, izveštaj neće prikazati tačan rezultat.

  Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

  Greška #: 896424 (Office14)

Više informacija

TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office. Za više informacija o TechCenter za Office System posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Ova ispravka sadrži datoteke koje su navedene u sledećim tabelama.64-bitPpsmawfe-x-none-x-none. MSP informacije o datoteci

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×