Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku za Microsoft Office iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Najnovije ispravke za verzije sistema Office koje koriste Windows Installer (MSI)

UVOD

Microsoft je objavio ispravku za Microsoft SharePoint Server 2013. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za SharePoint Server 2013. Ako u okruženju imate instaliran Office Server, morate da instalirate i ispravku KB2752001da biste se uverili da sve funkcije ispravno funkcionišu.

Poznati problem

Tokom procesa instalacije ispravke dobijate sledeću poruku o grešci:

Alatka za administraciju sistema Microsoft SharePoint Foundation je prestala da se odaziva

Do ovog problema dolazi nakon što ste stavili ispravku u fasciklu "ispravke" na SharePoint serveru tako da se ispravka automatski instalira. Međutim, proces instalacije ne utiče na to kada dođe do ovog problema. Kliknite na dugme " Zatvori program " u dijalogu poruke o grešci da biste nastavili instalaciju. Microsoft trenutno nema ispravku za ovaj problem.

Problem koji ispravka rešava

Pretpostavimo da migrirate neke tipove aktivnosti (na primer, pitajte me o) sa SharePoint Server 2010 servera na SharePoint Server 2013 server. Proces tajmera feeda o aktivnostima možete da omogućite da biste generisali događaje feeda o aktivnostima kada korisnici ažuriraju svojstva profila. U ovoj situaciji, događaji feeda o aktivnostima se ne generišu uspešno na stranici "My feed" u sistemu SharePoint Server 2013.Napomena Do ovog problema dolazi samo na osnovu podrazumevanog tenanta koje ima raspoređivanje na osnovu objekata za SharePoint Server 2013. 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×