Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Microsoft SharePoint Server 2010 servisni paket 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za SharePoint Server 2010. Ovaj servisni paket sadrži dve vrste ispravki:

  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su uključene u ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.

  • Sve javne dopune objavljene do 2013 maja i svih kumulativnih ispravki koje su objavljene do aprila 2013.

Napomena: Primena medija iz klizne medijske centra za Microsoft količinsko licenciranje (VLSC) i MSDN se sada može obaviti u operativnom sistemu Windows Server 2012 R2 od 1. maja 2014.

Rešenje

Kako nabaviti i instalirati servisni paket

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download Odmah preuzmite paket Microsoft SharePoint Server 2010 Service Pack 2. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH SP2 serverskih paketa, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2687522 lista svih SharePoint 2010 i Office Server 2010 SP2 paketa

Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja

Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku.

Poznati problemi i promene ponašanja

U sledećem članku iz Microsoftove baze znanja opisane su poznate teme i promene ponašanja koje se javljaju kada instalirate ovaj servisni paket:

  • 2687520 poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2

Tehničke informacije

Za više informacija o ovom servisnom paketu kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja. Ovo uključuje listu sa pogođenim datotekama.

2687524 Tehnički detalji o izdanjima SharePoint 2010 i Office Server 2010 SP2

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×