Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Microsoft je objavio Update Rollup 3 za Microsoft Exchange Server 2010 izdanje za Manufacturing (RTM). Ovaj članak opisuje sledeće informacije o zbirnim:

  • Pitanja koja su zbirna ispravka popravlja

  • Kako nabaviti paket ažuriranja

  • Preduslovi za instaliranje zbirna

UVOD

Pitanja koja su zbirna ispravka popravlja

Zbirna ispravka 3 za Exchange Server 2010 RTM rešava sledeće probleme:

  • MS10-024: Ranjivosti u Microsoft Exchange i Windows SMTP Service može dozvoliti uskraćivanje usluge

  • RPC klijenata ili MAPI na aplikaciju srednjeg sloja klijenti možda neće primati odgovore iz ulogu servera za poštansko sanduče na Exchange 2010 na serveru

Više informacija

Update rollup informacije

Da biste preuzeli i instalirali Update Rollup 3 za Exchange Server 2010 RTM, posetite sledeću Microsoft Update Web lokaciju:

http://update.microsoft.comNapomena Microsoft Update ne otkriva zbirnih ispravki na Exchange Server 2010 poštansko sanduče servere koji su deo grupe dostupnosti baze podataka (DAG). Možda ćete želeti da rasporedi Update Rollup 3 za Exchange Server 2010 RTM na više računala na kojima je pokrenut Exchange Server 2010 RTM. Ili, možda ćete želeti da rasporedi Update Rollup 3 za Exchange Server 2010 RTM u poštansko sanduče servere koji su deo grupe dostupnosti baze podataka (DAG). Zbirna je takođe dostupna na lokaciji Microsoft Download Center. Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Odmah preuzmite paket Exchange2010-KB981401-EN.Datum izdavanja: April 13, 2010važne informacije za kupce da instalira ispravku na računarima koji nisu povezani sa Internetomdo sledećih problema se javlja ako računar nije povezan sa Internetom i nije moguće pristupiti na sledeći način Microsoftovo Web-mjesto:

http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crlMože doći do vremena dugo instalacije sa odgovarajućim poruku koja pokazuje

„Stvaranje izvornih slika za .net sklopove”Ovo je uzrokovano mreža zahteva da se poveže sa „http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl” Web lokacija i pogled lista opozvanih certifikata za svaki sklop koji izvornih slika Generation(NGen) sastavlja u rodnoj šifru. Jer sa Exchange serverom nije povezan sa Internetom, svaki zahtev da иekamo da Tajm-aut se prelazi na. Da biste rešili ovaj problem, sledite ove korake da biste isključili „Proverite opoziv certifikata izdavača” na serveru koji vršite nadogradnju.

  1. U Programu Internet Explorer, izaberite Alatke, Internet opcije, Kartica napredno, Sigurnosna sekcija.

  2. Opozovite izbor „Proverite opoziv certifikata izdavača”.

  3. Kliknite na dugme u redu da biste zatvorili dijaloški okvir Internet opcije.

Preporučujemo da opozovete izbor ove opcije bezbednosti u programu Internet Explorer ako računar je bio u usko kontrolisanom okruženju. Kada se instalacija dovrši, ponovo proveri u polju za potvrdu „Proverite opoziv certifikata izdavača”.Važne informacije za korisnike programa Outlook Web App o prilagođavanju Outlook Web AppKada međusobno zatvarate paket zbirnih hitnih ispravki nadopuna, proces ažuriranja zamenjuje Microsoft Outlook Web App (OWA) datoteke ako je potrebno. Ako ste izmenili datoteku Logon.aspx ili druge datoteke OWA, prilagođavanja se prepisuju da se uverim da OWA se ažurira ispravno. Nakon što primijenite ažuriranje paket zbirnih hitnih ispravki, morate ponovo kreirati OWA prilagođavanja u Logon.aspx. Preporučujemo da uvek pravite rezervnu kopiju datoteke prilagođene OWA prije primjene zbirna. Za više informacija o prilagođavanju OWA, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/ee633483(EXCHG.140).aspxAko ste korisnik CAS Proxy za raspoređivanje vodič, i ako si rasporedio kao CAS-CAS proxy, odnositi zbirna sa Internetom klijentski pristup serverima prije primjene zbirna na servere za klijentski pristup non-sa Internetom. Za ostale konfiguracije za Exchange Server 2010, redosled u kojem primenite zbirna serverima nije bitno. Za više informacija o kao CAS-CAS proxy, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb310763(EXCHG.140).aspx

Preduslovi

Sledeća lista sadrži preduslove za Update Rollup 3 za Exchange Server 2010 RTM:

  • Instalirajte Exchange Server 2010 RTM na računalu prije primjene Ova zbirna ispravka.

  • Uklonite sve privremene ispravke za Exchange Server 2010 prije primjene Ova zbirna.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Potrebne usluge su automatski prestao i zatim ponovo pokrenuti kada međusobno zatvarate Ova zbirna ispravka.

Informacije o uklanjanju

Da biste uklonili Update Rollup 3 za Exchange Server 2010 RTM, koristite Dodaj ili ukloni programe u kontrolnoj tabli. Zatim, da biste uklonili ispravku 981401.

Reference

Za više informacija o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×