Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koji su rešeni u zbirnim ispravkama 2 za Microsoft System Center 2012 R2 Orchestrator i Automation upravljanja uslugama (SMA). Pored toga, ovaj članak sadrži uputstva za instalaciju zbirne ispravke 2 za System Center 2012 R2 Orchestrator i SMA.

Napomena Ova ispravka trenutno nije dostupna za preuzimanje. Ako ste već instalirali ispravku, morate preduzeti korake da biste zaobišli problem koji je otkriven. Više informacija potražite u odeljku "Uputstva za instaliranje ".

Više informacija

Problemi koji su rešeni u ovoj zbirnim ispravkama

Orchestrator

1. problem

Kada dodate više od devet promenljivih povezivanja u aktivnost Slanje SNMP preklapanja, promenljive porudžbine povezivanja menjaju se odmah kada izađete iz dijaloga Slanje svojstava aktivnosti SNMP preklapanja.

Pitanje

Aktivnost usluge nadgledanja ne dozvoljava čuvanje konfiguracije ako ne može da razreši ime hosta koje je popunjeno u svojstvo unosa "Računar". Stoga, ako koristite promenljivu ili grupu računara za popunjavanje svojstva unosa "Računar", dobićete poruku o grešci "Veza sa izabranim računarom nije uspela" i ne možete da sačuvate konfiguraciju aktivnosti. To vas sprečava da koristite promenljive ili grupe računara sa ovom aktivnošcom.

Automatizacija upravljanja uslugama (SMA)

1. problem

Kada koristite meni "Automatizacija" na portalu za administraciju upravljanja uslugama, primetićete da kontrolor ne vraća podatke modula. Pored toga, SMA možda neće očistiti privremene datoteke. Stoga možete da dostiže maksimalno dozvoljeni broj privremenih datoteka.

2. problem

Kada runbook poziva druge runbook-ove, SMA spaja sve učesnike izvršavanja u jednu skriptu, a zatim je prosledi mašini Windows PowerShell toka posla radi prevođenja. Dobijena skripta može da sadrži više blokova potpisa. Ako se to desi, SMA dobija grešku pri prevođenju od PSFW.

3. problem

Kada podređene radne sveske sadrže blok potpisa koji ne može da kompajliraj u umetnute runbook-ove, sve runbook-ove se kompajliraju u jedno izvršavanje. Međutim, ako postoji više blokova potpisa, rezultujuće izvršavanje će biti oštećeno.

4. problem

Cmdlet komande upućuju jedan zahtev za informacije sa servera umesto da upućuju zahteve u paginiranom obliku do dozvoljenog ograničenja dok se sve informacije ne preuzmu. Jedan zahtev koji premašuje dozvoljeno ograničenje može da istekne.

5. problem

SMA resursi su stranica. Cmdlet komande treba da procene odgovor veb usluge za postojanje tokena nastavka. Ako token postoji, cmdlet komande treba da ispune niz Veb zahteva za ListNext.

6. problem

Kada PowerShell korisnik pokrene Set-SmaCertificate cmdlet komandu, ne može da dobije privatne ključne informacije kada koristi aktivnost Get-AutomationCertificate programa.Uputstva za instalaciju

Pronašli smo problem koji utiče na Runbook radnu ispravku za zbirnu ispravku 2 za Microsoft System Center 2012 R2 – Orchestrator Service Management Runbook Worker (KB 2904689). Zbog toga smo privremeno uklonili ovu ispravku iz Microsoft Update kataloga. Ispravka neispravno poništava vezu Microsoft SQL Server iz radnog radnog programa za pokretanje sa bazom podataka tako da radnici u programu Runbook Ne obrađuju nove zadatke.

Ako ste već preuzeli i instalirali ovu ispravku, morate da izvršite sledeći zadatak:

  • Ako koristite potvrdu identiteta Windows iz radnog radnog lista u SMA bazi podataka:

    • Promenite datoteku \Program Files\Microsoft System Center 2012 R2\Service Management Automation\Orchestrator.Settings.config da biste vratili ispravne informacije na SMA server i bazu podataka na sledeći način. <!--SQL informacije o vezi --> <add key="Server" value="SQL-Server-Computer"/> <add key="Database" value="SMA Database Name"/> <add key="Authentication" value="Windows"/>

    • Alternativno, možete da deinstalirate i ponovo instalirate funkciju "Radnik za pokretanje" da biste dobili ispravne postavke veze.

  • Ako koristite SQL potvrdu identiteta iz radnog programa za izvršavanje u SMA bazu podataka, deinstalirajte funkciju Runbook Worker, a zatim ga ponovo instalirajte da biste ispravno podesili ove postavke veze.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×