Rezime

Microsoft je objavio zbirnu ispravku 8 za Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 (SP2). Ova ispravka je datirano 10, 2013. Ovaj članak opisuje sledeće informacije o zbirnoj ispravci:

  • Problemi koje rešava zbirna ispravka

  • Nabavljanje zbirnih ispravki

  • Preduslovi za instalaciju zbirnih ispravki

UVOD

Problemi koji rešava zbirna ispravka

Zbirna ispravka 8 za Exchange Server 2010 SP2 govori o ranjivosti koje su opisane u Microsoft bezbednosnom biltenu MS13-105.

Rešenje

Ažuriraj informacije o zbirnih vrednosti

Da biste preuzeli i instalirali zbirnu ispravku 8 za Exchange Server 2010 SP2, posetite sledeću Microsoft Update Veb lokaciju:

http://update.microsoft.com Za više informacija o tome kako da instalirate najnoviju zbirnu ispravku za Exchange 2010 posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Opšte informacije o instaliranju najnovije zbirne vrednosti ažuriranja za Exchange 2010 Napomena Microsoft Update ne otkriva zbirne ispravke na serverima Exchange servera 2010 poštanskog sandučeta koji su deo grupe za dostupnost baze podataka (DAG). Da biste omogućili da primenite ovu zbirnu ispravku u sledećim slučajevima, Zbirna ispravka je dostupna i na lokaciji Microsoft Download Center:

  • Primeni zbirnu ispravku 8 za Exchange Server 2010 SP2 na više računara na kojima je pokrenut Exchange Server 2010 SP2

  • Primeni zbirnu ispravku 8 za Exchange Server 2010 SP2 na servere za poštansko sanduče koji su deo Daga

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog . Važne informacije za klijente koji instaliraju ispravku na računare koji nisu povezani sa Internetom Kada instalirate ovu zbirnu ispravku na računar koji nije povezan sa Internetom, može doći do dugog vremena instalacije. Pored toga, možete dobiti sledeću poruku:

Kreiranje izvornih slika za .net sklopove.

Ovo ponašanje uzrokuje mrežni zahtevi za povezivanje sa http://CRL.Microsoft.com/PKI/CRL/Products/CodeSigPCA.CRL Web lokacijom. Ovi mrežni zahtevi predstavljaju pokušaje pristupa listi opozvanih certifikata za svaki asembler koji generisanje osnovne slike (NGen) sastavlja osnovnom kodu. Međutim, pošto Exchange server nije povezan sa Internetom, svaki zahtev mora da čeka na vreme pre nego što se proces nastavi. Da biste riješili taj problem, slijedite ove korake:

  1. U meniju " Alatke " programa Windows Internet Explorer izaberite stavku Internet opcije, a zatim izaberite karticu " Više opcija ".

  2. U odeljku bezbednost kliknite da biste opozvali izbor u polju za potvrdu izdavača certifikata u programu Publisher , a zatim kliknite na dugme u redu.

Preporučuje se da obrišete ovu bezbednosnu opciju u programu Internet Explorer samo ako je računar u čvrsto kontrolisanom okruženju. Kada se instalacija dovrši, potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste ponovo potvrdili potvrdu o opozvanih certifikata izdavača . Ažuriranje problema na računarima koji imaju prilagođene datoteke Web aplikacije za Outlook važne pre primene zbirnih ispravki, preporučujemo da napravite rezervnu kopiju svih datoteka Web aplikacija za Outlook. Za više informacija o prilagođavanju Web aplikacije za Outlook posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Detalji o prilagođavanju Web aplikacije programa Outlook Kada primenite paket zbirnih ispravki, proces ažuriranja ažurira datoteke Outlook Web aplikacije ako su one potrebne. Zbog toga, sva prilagođavanja datoteke za prijavljivanje. aspx ili druge datoteke Outlook Web aplikacija se zamenjuju i morate ponovo da kreirate prilagođavanja Outlook Web aplikacija u datoteci Logon. aspx. Problem sa ažuriranjem za CAS proxy smernice za primenu korisnika koji primenjuju CAS-CAS proxy prijavljivanje Ako zadovoljavate oba naredna uslova, primenite zbirnu ispravku na serverima "Klijentski pristup" na internetu pre nego što primenite zbirnu ispravku na serverima za klijentski pristup koji se ne nalaze na internetu:

  • Vi ste CAS klijent smernica za raspoređivanje proxy servera.

  • Vi ste raspoređeni CAS-CAS.

Napomena Za ostale konfiguracije sistema Exchange Server 2010, ne morate da primenjujete zbirnu ispravku na serverima po određenom redosledu. Za više informacija o CAS-CAS proxy usluzi posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Opšte informacije o CAS-CAS-u

Preduslovi

Da biste primenili ovu zbirnu ispravku, morate imati instaliran Exchange Server 2010 SP2. Napomena Uklonite sve privremene ispravke za Exchange Server 2010 SP2 pre nego što primenite ovu zbirnu ispravku.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Zahtevane usluge se automatski ponovo pokrenu kada primenite ovu zbirnu ispravku.

Informacije o uklanjanju

Da biste uklonili zbirnu ispravku 8 za Exchange Server 2010 SP2, koristite stavku Dodaj ili ukloni programe na kontrolnoj tabli da biste uklonili ispravku 2903903.

Reference

Za više informacija o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×