Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

U Microsoft Skype za poslovne Server 2015, ne možete koristiti za otklanjanje grešaka-csInterPoolReplication cmdlet da biste ispravili vlasništvo sukoba u bazen ako URL SIP korisnika uključuje apostrof, kao što je korisnik ' 123@contoso.com. Pored toga, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

Otklanjanje grešaka-CsInterPoolReplication - PoolFqdn bazenu Fqdn Bazen za izvor: Bazen Fqdn Napravite rezervnu kopiju bazen: Bazen Fqdn Stanje u bazenu Fqdn: „Aktivna”. Stanje u bazenu Fqdn: „Aktivna”. Otkrivena je neusaglašenost vlasništvo bazen Ispod entiteti imaju bazen vlasništvo sukoba: Korisnik korisnik ' 123@contoso.com Pravo vlasništva će biti otkriven i da će se zatražiti potvrda Svaki konfliktan entitet pre sukoba je ispravljen u pozadinske komponente baze podataka. Radim Želite li da nastavite? [Y] da [A] da da sve [N] nema [L] ne da sve [S] suspendujem [?] Pomoć (podrazumevano je „Y”): y Nije uspeo da ispravite sukoba za „User korisnik "123@contoso.com „. Nastavite sa drugim pravnim licima. Možete pokrenuti alatku da biste ponovo kasnije da biste ispravili ovaj entitet. Otklanjanje grešaka-CsInterPoolReplication: Niska nedostaje terminator: '. U liniji: char: 11 + Za otklanjanje grešaka-CsInterPoolReplication - PoolFqdn bazenu Fqdn + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo: InvalidOperation: (:) [Za otklanjanje grešaka-CsInterPoolReplicat Jon], IncompleteParseException + FullyQualifiedErrorId: FailedToResolvePoolConflict,Microsoft.Rtc.Manage mislio. Hadr.InterPoolReplication.InterPoolReplicationCmdlet

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte u julu 2018 Kumulativna ažuriranja 6.0.9319.534 za Skajp za poslovne Server 2015, osnovne komponente.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×